Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa

Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosaVibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa - foto 2Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa - foto 3Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa - foto 4Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa - foto 5Vibreeriv puldiga tupekuul FeelzToys ANNA, roosa - foto 6
€ 33.59
€ 31.91 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Kas oled piisavalt julge, et loovutada kontroll sensuaalsuse üle oma partnerile? Kas soovid saada üllatuse osaliseks kõige armsamal viisil?

Mängige seda intiimset ja sensuaalset mängu koos ning suurendage pinevust nii, et keegi ei märka. See toimib lihtsalt ja saad seda kasutada ükskõik kus, sõltuvalt sellest, kui kaugele oled nõus minema.

Kuidas see töötab? Asetad muna kujulise vibraatori ANNA oma tuppe ja annad puldi oma partnerile. Selle puldiga saab sinu partner kontrollida sinu tundmusi - pult töötab kuni 10 meetri kauguselt ja sellel on 10 erinevat vibratsioonitaset! Sinu partner otsustab mida sa tunned ning millal sa seda tunned.

Soovid omada täielikku kontrolli? Sellisel juhul hoia pulti enda valduses ja otsusta ise, millal ja kus soovid seda kasutada!

Laienda oma sensuaalseid piire ja naudi vibratsioone!

- Materjal: kõrgekvaliteediline siidpehme silikoon
- Kehale ohutud materjalid (ftalaatideta)
- Lõhnatu
- USB-laetav (vibraator)
- 10 vibratsioonirežiimi
- Veekindel (vibraator)
- Töökaugus puldiga: 10 m.
- Pult töötab 2 x AAA patareidega (ei kuulu komplekti)

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted