Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul Feelz Toys JIVY

Vibreeriv puldiga tupekuul Feelz Toys JIVYVibreeriv puldiga tupekuul Feelz Toys JIVY - foto 2Vibreeriv puldiga tupekuul Feelz Toys JIVY - foto 3
€ 55.95
€ 53.15 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Feelztoysi Motion Love Balls annab sulle kuradima hea tunde! Koonuspallid(kuulid) on mängulised ja põnevad, liiguvad ning pöörlevad, et pakkuda sulle tugevat vibratsiooni. Ja kuna need on vaiksed ja veekindlad, saad kasutada neid kõikjal. Isegi avalikult. Kuna kaugjuhtimispuldi tööulatus on 15 meetrit, saate otsida partneriga kiusatust ning põnevust ka väljaspool kodu. Armupalle saab kasutada ka üksi. 7 vibratsiooni valikut ja 1,5tunnise kasutusajaga võid leida põnevust ükskõik kus oled!
Feelztoysi Motion Love Balls on multifunktsionaalsed ning vaagnapõhjalihaste tugevdamiseks võid kasutada ka koonuskuule.

Toote kirjeldus:
Suurus: 32 x 83 mm
Kaal: 44g
Materjal: 100% kehale ohutu silikoon
Väga vaikne
Veekindel (IPX7)
Kasutusaeg: 1h / Jõudeaeg: 8h
Taaslaetav USB
7 vibratsiooni valikut
Kaugjuhtimispuldi ulatus: 15 m.
Lõhnatu

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Vibreeriv puldiga tupekuul Feelz Toys JIVY on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted