Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda

Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE AndaVibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 2Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 3Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 4Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 5Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 6Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 7Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 8Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 9Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 10Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 11Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 12Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 13Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 14Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda - foto 15
€ 49.95
€ 47.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Disain, jõud, nauding, lõbu, uuenduslikkus, delikaatsus, elegants… Intoyou Deluxe'i defineerimiseks on nii palju omadussõnu, et me ei suuda neid kõiki loetleda.
Anda on avangardse elegantse disaini ja kahe võimsa mootoriga vibreeriv tupekuul, millega naudid kõige meeldivamat luksust kus iganes soovid.
Tänu kahele mootorile saad nautida korraga 7 vibratsioonifunktsiooni, millega saad sooritada kineetilisi harjutusi ja nautida uskumatuid orgasme. Selle suurus on väga kompaktne ja diskreetne, pehmete ja siidiste materjalide ning ülierksate värvidega.
Nagu kõigil vibreerivatel tupekuulidel, on sellel painduv silikoonjuhe, mis võimaldab nautida igal ajal mugavat ja ohutut väljatõmbamist. Elegantsi lisamiseks on juhtme lõppu lisatud sädelev kivi.
Selleks, et sa ei peaks muna puudutama, oleme pannud kaasa kaugjuhtimispuldi, millega saad muna kasutada ükskõik kus ja millal soovid. Võid anda puldi vahelduseks oma partnerile ja lasta tal otsustada. Kasuta Andat kaugjuhtimispuldiga või ilma, vajutades lihtsalt lelu sisse-/väljalülitusnuppu.
Ära unusta oma mänguasja korralikult puhastada hea mänguasjapuhastusvahendiga ja kasutada meeletult ülimärjaks ööks lemmik veepõhist libestit.

Omadused:
7 vibratsiooni funktsiooni
Võimsad vibratsioonid
Kompaktne ja diskreetne disain
Elegantne ja avangardne disain
Kaugjuhtimispult
Taaslaetav USB-ga
Pehme, kehale ohutu silikoon
BPA-vaba
Veekindel IPX6
Soovitame kasutada veepõhiseid libesteid
Kogupikkus (juhe kaasas): 19.3 cm
Tupekuuli mõõdud: 7.5 cm x 3.5 cm

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Vibreeriv puldiga tupekuul INTOYOU DELUXE Anda on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted