Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane

Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punaneVibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane - foto 2Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane - foto 3Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane - foto 4Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane - foto 5
€ 64.99
€ 61.74 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Puldiga juhitav vibreeriv muna.

26 erinevat sageduskogemust
Elval on viis erinevat režiimi ja 5 intensiivsust igas režiimis - seega on sul kasutamiseks 5 x 5 = 25 + 1 (arukas režiim) = 26 valikut. Rohkem võimalusi avastamiseks.

Võimas vibratsioon
Vaatamata Elva väikesele suurusele täidab selle silikoonkorpuses olev mootor kõik sinu soovid. Viis erinevat intensiivsust, nõrgast tugevani - vali oma lemmik!

Veekindel disain
Elva on kujundatud koos punktava laadimispordiga, mis muudab selle täiesti veekindlaks. Kasuta seda duši all, vannis või basseinis, kus iganes soovid.

SVAKOM arukas režiim
Elval on SVAKOM arukas režiim, mis jäljendab vibrtsiooni sagedust kogu seksi protsessi alguses kuni organismini. Lihtsa topeltklõpsuga nupule S sisened imelisse seksireisi. Alates häbelikust eelmängust, seksikast õrritamisest, tugevast pulseerimisest kuni arvukate orgasmideni - see on teavlik seksielamus, millest sa ei taha ilma jääda.

Vaikne sosin
Svakom kasutab ainult kõrgeima kvaliteediga mootoreid, mis on tarnitud parimatelt tootjatelt. Just seetõttu teame, et meie mootorid on võimsad, vaiksed ja pika elueaga. Pärast sisselülitamist on Elva helitugevus alla 50 db, olles vibraatorist rohkem kui meeter eemal ei ole midagi kuulda.

Arukas kaugjuhtimispult
Elvat saab kasutada nii puldiga kui ka ilma. Kaugjuhtimispuldiga saad partneriga rohkem interaktsiooni aega. Toodet üksi kasutades on režiimi ja intensiivsuse muutmine kaugjuhtimispuldi abil mugavam.

Toote omadused:
- SVAKOM arukas režiim
- 26 erinevat sageduskogemust
- Arukas kaugjuhtimispult
- Punktava laadimine, veekindel disain
- Kujunduses on kasutatud nööri, mis muudab kasutamise mugavaks
- Väiksed mõõtmed, hõlbus kasutamine reisidel
- Laetav
- Vaikne sosin
- Materjal: body-safe silikoon
- Suurus: 34 x 80 mm

- Kaal: 93 g.
- Patarei: Polymer lithium battery (450 mAh).
- Laadimiseaeg: 1 tund
- Kasutusaeg: 2 tundi
- Funktsioone: 5

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Vibreeriv puldiga tupekuul Svakom Elva, punane on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted