Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul B Swish Bnaughty Classic Unleashed, violetne

Vibreeriv puldiga tupekuul B Swish Bnaughty Classic Unleashed, violetneVibreeriv puldiga tupekuul B Swish Bnaughty Classic Unleashed, violetne - foto 2
€ 29.95
€ 28.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Jaga oma kallimaga kodus või avalikult intiimset saladust, kasutades Bnaughty Classic Unleashedi. Siivutus pole kunagi olnud nii mõnus! Klassikaliselt mitmeotstarbeline padruni kujuline disain ning selle suurus ja kuju sobituvad ideaalselt kasutaja tundlikke aladega. See on absoluutselt ideaalne mistahes väliste stimulatsioonide jaoks.

B Swish pakub täiuslikku klassikalist juhtmevaba veekindlat padrun-vibraatorit. Ära lase ent petta selle armsast ja siidisest olemusest - Bnaughty Unleashed Classic pakub imeliselt võimsaid vibratsiine. Võid ise kontrollida tugevusastet või lasta oma partneril nautida selle 5-funktsioonilist juhtmeta kaugjuhtimist. Viit funktsiooni juhitakse ühe nupuvajutusega ergonoomilise juhtmevaba puldiga, millel on valge tuluke pimedas mängimiseks.

Bnaughty Classic Unleashed on valmistatud mittepoorsest, kehasõbralikust PU-kattega ABS-plastist, mis muudab selle puhastamise lihtsaks ning libestite valimise mitmekesiseks. Padrunit on ohutu kasutada ka vees, ent pulti on soovitatav vette mitte kasta.

Omadused:
- 100% kehale ohutud materjalid
- Taustavalguse värv: valge
- Materjal: ABS plast, PU
- Ümbermõõt: 2.5 cm.
- Padruni pikkus: 7,6 cm.
- Energiaallikas: 4 x AAA (ei kuulu komplekti)
- Funktsioone: 5
- Kasutusaeg: 3 tundi
- Karbi sisu: 1 kasutusjuhend, 1 vibraator, 1 kott
- Veekindel: jah
- Libesti: veepõhine
- Sobib kasutamiseks paarile: jah
- Disain: padrun

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted