Tasuta saatmine alates 29 eurost

LELO IDA Wave topeltvibraator naistele

LELO IDA Wave topeltvibraator naisteleLELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 2LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 3LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 4LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 5LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 6LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 7LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 8LELO IDA Wave topeltvibraator naistele - foto 9
€ 189.00
€ 179.55 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Meie uusim rakendusega ühendatud topeltvibraator LELO IDA Wave koos LELO patenteeritud WaveMotion tehnoloogiaga kerkib esile naudingu ikoonina, mis ei valmista kunagi pettumust ja sobib ideaalselt seksuaalseks ärkamiseks just sinu tingimustel. Lase LELO IDA Wave'il vajutada kõiki oma nuppe ning kaks võimsat mootorit töötavad lakkamatult, et pakkuda kliitori ja G-punkti stimuleerimist. Võta asja aeglaselt, ühenda rakendus, et uurida rohkem vibreerivaid mustreid, ja proovi värskendatud kujundust, mis sobib ideaalselt iga kuju ja suurusega. Või mängi oma partneriga ja vabasta end ülimale käed-vabad stimulatsioonile.

LELO IDA Wave on rakendusega ühendatud kahe erineva mootoriga vibraator, mis on loodud neile, kes soovivad oma orgasmi järk-järgult üles ehitada. Pöörlev sisestatav saba stimuleerib G-punkti, kasutades meie patenteeritud WaveMotioni tehnoloogiat, mis jäljendab sõrme liikumist. Samas toob suurem ots kliitorile rahuldavaid vibratsioone. LELO IDA Wave sisaldab 4 vaikesätet naudingut, mida saab LELO rakenduse abil seadistada kuni 10. Tõelise käed-vabad kogemuse saamiseks luba oma partneril seadet juhtida.

WAVEMOTION TEHNOLOOGIA
Pöörleva sõrmetaolise massaažiliigutuse jaoks, mis pakub G-punktis sügavat naudingut.
ÄPIGA JUHITAV
Ühenda ja juhi oma seadet Bluetoothi kaudu, et nautida pikemat naudingut.
KAHEKORDNE VÕIMSUS
Tunne sügavat vibratsiooni nii seest kui väljast kahe vibreeriva mootoriga, mis töötavad koos kahekordse naudinguga.

Materjal: kehakindel silikoon, ABS plastik
Suurus: 63 x 56 x 93 mm / 2,5 x 2,2 x 3,7 tolli
Kaal: 102 g / 3,6 untsi
Aku: Li-Ion 3,7 V 520 mAh
Laadimine: 2 h 5,0 V 200 mA juures
Kasutaja aeg: kuni 2 tundi
Ooterežiim: kuni 90 päeva
Vibratsioonimootori sagedus: 130 Hz
Reduktormootori sagedus: 1,4 Hz
Liides: 1-nupp

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud31.03.2023
  • KaubamärkLELO
  • TootekategooriaLELO (12)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

LELO IDA Wave on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

LELO (12)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted