Tasuta saatmine alates 29 eurost

LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator

LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaatorLELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 2LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 3LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 4LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 5LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 6LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 7LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 8LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 9LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 10LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 11LELO Enigma G-punkti ja kliitoristimulaator - foto 12
Populaarne kaup
€ 199.00
€ 189.05 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Kahekordse stimulatsiooniga helimassaažiseade.

Me ei ole kunagi rahul status quo'ga, mistõttu nihutame alati piire, et pakkuda midagi tõeliselt ulmelist. Tutvu LELO ENIGMAga, luksusliku kahetoimelise massaažiseadmega, mis ühendab endas mõlema maailma parimad küljed - sügava kliitori ja G-punkti stimulatsiooni. LELO ENIGMA on loodud helilise, teistsuguse orgasmi saavutamiseks.

LELO ENIGMA omanikud uurivad oma seksuaalseid ihasid ükshaaval. Nad on unikaalsed, alates stiilist kuni soovide ja seksuaalsete kiiksudeni, uhkelt, tarbides neid vastavalt oma soovile – kartmata erineda. Erinevalt teistest sarnastest toodetest pakub LELO ENIGMA klitori pulsatsiooni koos G-punkti vibratsiooniga, et saavutada nii intensiivne orgasm, et see pole mõeldud kõigile.

MIS ON LELO ENIGMA?
LELO ENIGMA on inspireeritud meie kahest enimmüüdud tootest SONA ja SORAYA, mis pakuvad võimalikult luksuslikku hübriidnaudingu kontseptsiooni. Sellel on helilainetehnoloogia, mis pakub sügaval kehas resoneerivat kliitori stimulatsiooni, ja ergonoomilist sisemist stimulaatorit, mis masseerib G-punkti täpselt nagu SORAYA, pakkudes kõikehõlmavat orgasmi, mis ikka ja jälle sind üle ujutab.

TOOTE KIRJELDUS
LELO ENIGMA on luksuslik kahetoimeline helimassaažiseade, mis on loodud nii kogu kliitori – selle nähtavate ja nähtamatute osade – kui ka G-punkti stimuleerumiseks, et saada nii intensiivne orgasm, et tunned end kosmosesse lendavat. LELO ENIGMA töötab kõikides õigetes kohtades, et saavutada orgasm, mis ei unune. Sisaldab parimaid helilaineid kliitori välisküljel ja õrna käe pulsatsiooni kehas.

- Ühendab helilained õrnade pulssidega, pakkudes kahekordset naudingut
- 8 seadet ja mustrit, et leida just see õige tunne
- Sisemine ja väline stimulatsioon meeleheitlikuks naudinguks, just nii nagu sulle meeldib
- 100% veekindel ja USB-laetav kaasaskantavaks kasutamiseks
- Vaikne, kuid võimas diskreetse, kauakestva õndsuse saavutamiseks
- 1-aastane garantii ja 10-aastane kvaliteedigarantii

PÕHJUSED, MIKS KLIENDID ARMASTAVAD SEDA
1. HELILINE TEHNOLOOGIA
Ilma otsekontakti loomata pakuvad helilained kliitori stimulatsiooni sügavama, kuid õrnema tunde saamiseks.
2. KAHEKORDNE ERUTUS
Stimuleerib samaaegselt kliitorit – selle nähtavaid ja nähtamatuid osi – ja tuppe
3. ERGONOOMILINE SISEMINE STIMULAATOR
Ülimalt pehme kõrgekvaliteediline ja ohutu silikoon ülimalt sensuaalne kogemus ja täielik meelerahu.

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud31.03.2024
  • KaubamärkLELO
  • TootekategooriaLELO (12)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

LELO Enigma on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

LELO (12)

Teid võib huvitada ka: