Tasuta saatmine alates 29 eurost

LELO Sila CRUISE kliitoristimulaator

LELO Sila CRUISE kliitoristimulaatorLELO Sila CRUISE kliitoristimulaator - foto 2LELO Sila CRUISE kliitoristimulaator - foto 3LELO Sila CRUISE kliitoristimulaator - foto 4
€ 189.00
€ 179.55 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Uuri oma sisimate fantaasiate kohta lisateavet LELO SILA Cruise'iga, mis on ideaalne valik seksimänguasjades algajatele sensuaalseks uurimiseks. Jõua oma unistuste haripunkti õrnade lainetega, mis kajavad pealaest jalatallani. LELO SILA Cruise pakub uut viisi eelmängu ja enesearmastuse kogemiseks, kiusates sind aeglaselt haripunkti jõudmisel, kui kuulad oma keha intensiivsema orgasmi saamiseks.

LELO SILA Cruise'i sisseehitatud püsikiiruse regulaatori tehnoloogia muudab ainulaadse pulsatsiooni kasutamise püsivaks, nii et kui seda tugevalt vastu keha suruda, vallandub lisajõud intensiivseks ja sügavaks orgasmiks. Loo oma seksuaalkogemust selle pehmema, sügavama ja üldiselt suurema suu abil, mis pakub täielikku rahulolu ülalt alla.

1 - ÕRNAD HELILAINED
LELO SILA Cruise'i helilained pakuvad õrna klitori stimulatsiooni, võimaldades sul nautida intensiivsust ilma otsest kontakti loomata.
2 – LAI SUU
LELO SILA Cruise'i lai suu liigub ümber sinu naudingutsooni keskpunkti, haarates kaasa kogu erogeense piirkonna ja võimendades orgasmitunnet. Vibratsioonid levivad võrdse intensiivsusega üle kogu kliitori, mitte ainult selle keskosas, mis viib sensuaalse ja aeglase orgasmi tekkeni.
3 – ERITI PEHME SILIKOON
Ülimalt pehme kõrgekvaliteediline ja ohutu silikoon ülimalt sensuaalne kogemus ja täielik meelerahu.

- 8 helimustrit
- Automaatne püsikiiruse hoidja
- Täielikult veekindel ja kergesti puhastatav
- Usb-taaslaetav piiramatuks kasutamiseks

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud31.03.2023
  • KaubamärkLELO
  • TootekategooriaLELO (12)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

LELO Sila CRUISE on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

LELO (12)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted