Tasuta saatmine alates 29 eurost

LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator

LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaatorLELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 2LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 3LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 4LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 5LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 6LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 7LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 8LELO Sona 2 CRUISE kliitoristimulaator - foto 9
€ 149.00
€ 141.55 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Püsikiiruse hoidja võtab rooli siis, kui sa ei saa enam kinni hoida!

See võimas LELO Sona 2 CRUISE-massaažiseade edastab kiireid, kuid õrnaid helilaineid, mis stimuleerivad kogu kliitorit nii seest kui väljast, tekitades meelerahutavaid rahulolulaineid, mis kostavad ümberringi ja kutsuvad sind tagasi. Veelgi enam, mis on püsikiiruse hoidja? Püsikiiruse hoidja tagab, et sinu seade püsib sõidus ning hoiab sinu orgasmi sügavalt sensuaalse ja täpselt õigena.

ERIOMADUSED
- Spetsiaalselt LELO poolt välja töötatud ja eksklusiivne SONA Cruise'ile.
- Püsikiiruse hoidja tähendab, et kui see on tugevalt vastu keha surutud, ei langeta see oma võimsust, nii et saavutad täiusliku ühtluse.
- Probleemideta kogemus.
- See ei ole seade, see on täiesti automaatne. See kõrvaldab kõige levinumad kaebused naudingutoodete kohta.

EELISED
- Ilma otsekontakti loomata pakuvad LELO SONA 2 helilained kiiret, kuid õrna klitori stimulatsiooni, et saada meeletut naudingut.
- Suurem pind sügava naudingu saamiseks.
- Pehmem, sügavam ja üldiselt suurem suu täielikuks rahuloluks - nii seest kui väljast.
- Eriti pehme silikoon LELO klassikaline ohutu silikoondisain on veelgi paremaks tehtud ülisileda esmaklassilise silikooniga, mis on puudutamisel eriti pehme.

TAASLAETAV JA TÄIELIKULT VEEKINDEL
- Kasutades kaasasolevat USB-laadimiskaablit, saab LELO SONA 2 Cruise'iga kaasa minna kõikjale ning sujuvat veekindlat disaini on uskumatult lihtne puhtana hoida.

TEHNILISED ANDMED:
- Materjal: silikoon, ABS
- Mõõdud: 99 x 87 x 56 mm
- Kaal: 135 g
- Aku: Li-Ion 1050mAh 3,7V
- Laadimine: 2,5h 5,0V 750mA juures

KUIDAS KASUTADA
Veendu, et LELO SONA 2 Cruise on lukust lahti, vajutades ja hoides all + ja - nuppe korraga 3 sekundit, kuni tuli süttib. Vajuta sisselülitamiseks nuppu +; vibratsiooni tugevuse suurendamiseks vajuta uuesti. Vajuta ( ) nuppu, et lülituda 12 vibratsioonimustri vahel. Vibratsiooni tugevuse vähendamiseks vajuta nuppu –. Väljalülitamiseks vajuta ja hoia all nuppu ( )..

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud21.04.2024
  • KaubamärkLELO
  • TootekategooriaLELO (12)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

LELO Sona 2 CRUISE on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

LELO (12)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted