Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer PRO 1+

Satisfyer PRO 1+Satisfyer PRO 1+ - foto 2Satisfyer PRO 1+ - foto 3Satisfyer PRO 1+ - foto 4Satisfyer PRO 1+ - foto 5Satisfyer PRO 1+ - foto 6Satisfyer PRO 1+ - foto 7
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Naudid Satisfyeri survelaineid, kuid tunned puudust klassikalise lamamisvibraatori sensuaalsest vibratsioonist? Uus Satisfyer Pro Plus Vibration ühendab ihaldatud stimuleerivad rõhulained sensuaalse vibratsiooniga, kinkides sulle võrreldamatu naudingukogemuse!

Bumerang igaks elujuhtumiks Selle Satisfyeri disain näeb välja nagu Austraalia bumerang – see jõuab alati sinu kätte tagasi. Nii lihtsal toimib Pro Plus Vibration! See mugav lelu on valmistatud täielikult siidiselt siledast silikoonist ja sellel on klassikaline puutevaba kliitori rõhulaine stimulatsioon ja ahvatlev vibratsioonifunktsioon. Pehme silikoonkinnitus ümbritseb sinu naudingu epitsentrit, nii et õrna kuni võimsa negatiivse rõhu lained viivad sind puhtasse ekstaasi, samas kui meeldivad vibratsioonid pakuvad sinu tupele täiendavat stimulatsiooni.

Orgasm? Oh, jah!
Nagu kõik Satisfyeri tootepere tooted, pakub Pro Plus Vibration 11 intensiivsuse seadistust. Vibratsioonifunktsioon tagab täiendava naudingu: vaikne, kuid võimas mootor paneb pea ahvatlevalt vibreerima, masseerides sind kümne erineva vibratsiooni seadistusega. Rõhulaineid ja vibratsiooni saab eraldi juhtida, pakkudes ulatuslikku naudingukogemust koos intensiivse õnneliku lõpuga. Kas otsid veealust põnevust? Tänu veekindlale viimistlusele saab seda naudingukaaslast kasutada duši all ja vannis, pakkudes sulle lõdvestunud armuvanni.

Üles ja alla – terve öö
Rõhulained aktiveeritakse sisse-/väljalülitusnupuga ning neid saab vastavalt meeleolule +/- nuppude abil üles ja alla reguleerida. Vibratsiooni juhib teine nupp, mis tähendab, et saad alati nautida kahte funktsiooni eraldi. Tänu integreeritud laetavale akule saab Satisfyer Pro Plus Vibrationi hõlpsasti laadida kaasasoleva magnetilise USB-kaabli abil.

Materjal ja hooldus
Nahasõbralik silikoonpea on ergonoomilise kujuga, surudes end kliitori lähedale ning ümbritsedes seda väga õrnalt ja täpselt. Pea on ka puhastamise hõlbustamiseks vahetatav. Ülima naudingukogemuse saamiseks soovitame mänguasja kasutada koos veepõhise libestiga. Satisfyer Pro Plus Vibration on varustatud integreeritud laetava akuga, pakkudes seega keskkonnasõbralikku laadimist. Magnet-USB laadimiskaablit (kaasas) saab vajadusel täiendada ka tavalise 5V pistikuga.

- Rõhulained ja vibratsioon
- Ülim klitori orgasm
- Eraldi juhitavad seadistused
- 2 võimsat mootorit
- Veekindel
- Kaasas laetav, USB laadimiskaabel

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud06.06.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer PRO 1+ on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted