Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraator

Satisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraatorSatisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraator - foto 2Satisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraator - foto 3Satisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraator - foto 4Satisfyer Pro 2 Vibration õhkstimulaator-vibraator - foto 5
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Kõikidele elustiili, lelude ja sensuaalsuse austajatele: rõhulained ja vibratsioon ühes lelus?
Jah PALUN!
Uus Satisfyer Pro 2 Vibration viib ellu kõik su unistused ja soovid. Kui Pro 2 eelmise versiooni sügavalt stimuleerib Airpulse tehnoloogia kandis sind unustamatutesse orgasmidesse, siis ole sa hoiatatud - selle järeltulija uus täiendav vibratsioonifunktsioon katapulteerib sind otse üheksandale või isegi 9000-le pilvele!

Satisfyer Pro 2 kolmas põlvkond saab maagilise "vibratsiooni" täienduse. Selle varasem kliitori stimuleerimiseks kasutatav intensiivne pulsatsioon, mis on populaarne kogu maailmas, on nüüd kombineeritud ülimaitseliste erootiliste vibratsioonidega, mis tekitavad kujuteldamatuid naudinguid.

Meditsiinilisest silikoonist valmistatud nahasõbralik rõngas ümbritseb sinu naudingupunkte ja hellitab sisemist piirkonda 11 erineva kontaktivaba rõhulaine intensiivsuse reziimiga. Samal ajal paneb eraldi juhtnupp oma välise rõngaga vibreerima sinu kliitori kümne erineva intensiivsuse valikuga. Tulemus? Puhas ekstaas - sinu kliitor laulaks rõõmust, kui ainult saaks!

Uue Satisfyer Pro 2 Vibrationi disain ühendab tavalise rafineeritud mattkulde roosa kulla uue õhukese kujuga, mis võidab punkte tänu ergonoomilistele muhkudele ja kõveratele. See ilus naudingu pakkuja sobib suurepäraselt sinu kätte ning selle laialt asetseva pea kaks funktsiooni hellitavad intensiivselt sinu naudingu piirkonda. Tänu sosinvaiksele mootorile äratad teiste tähelepanu ainult enda häälitsustega. Veekindel viimistlus (IPXT7) tähendab, et see on täiuslik kaaslane sensuaalsete naudingute saavutamiseks duši all või vannis. Kõditav sensuaalne tunne võimendub vee all veelgi!

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud17.03.2023
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Pro 2 Vibration on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted