Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraatorSatisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator - foto 2Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator - foto 3Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator - foto 4Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator - foto 5Satisfyer Pro G-Spot Rabbit vibraator - foto 6
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Aeg ülimaks sensatsiooniks - see eriline Satisfyer Pro G-Spot Rabbit on sinu muusa, mis viib sind ülivõimsate orgasmideni. Satisfyer kaubamärgi tüüpilise stiili kohaselt stimuleerib see sind survehelidega puutevabalt, pakkudes sügavamat stimulatsiooni ning mitmeid orgasmi. Ainuüksi see funktsioon on kogu maailma naiste näole toonud küllastunud aneratusi. Ent iga kook väärib glasuuri ja vastavalt sellele filosoofiale töötati välja Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. See laiendab kliitori rõhulainete stimuleerimise ainulaadset tunnet, lisades täiendava G-punkti massaaži. Võib-olla tasub võtta mõni päev puhkust ja veeta need voodis koos selle uuendusliku naudingukaaslasega.

Vii oma libiido tippu!
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit ergonoomiline kuju ja siidpehme silikoonkate tagavad selle mugava asetuse sinu käes. Ahvatleva disainiga võrgutaja libiseb sujuvalt sinu sisse. Elastne, elegantselt kaardus võll haakub oskuslikult sinu kumerustega ja otsin üles sinu G-punkti tänu võimsa mootoriga otsikule. Naudingut pakkuv kimp, milles on 3 vibratsiooni intensiivsust ja 7 rütmi, pakkudes sügavaid tupe vibratsioone.

Vahepeal paitab kliitori stimulaator sensuaalse survelaine stimuleerimisega sinu armastuse helme. Ümmargune silikoonkinnitus ümbritseb sinu kliitorit, viies sind puutevaba kulminatsioonini. See pakub suuga stimuleerimisele sarnast tunnet: kiire muutus imemise ja rõhu vahel, 11 intensiivsusastmega -tugevuse vahel liikumiseks kasutage üles-alla liikuvaid intuitiivseid juhtnuppe. Kolmas nupp juhib vibratsiooniseadet, võimaldades lugematuid võrgutavaid seadete kombinatsioone. Satisfyer Pro G-Spot on ka äärmiselt vaikne, ehkki see võib tekitada häälitsusi sinu seest! Veekindel viimistlus tähendab, et see on ka ideaalne supluskaaslane - naudi sensuaalseid aistinguid duši all või vannis.

Materjal ja hooldus
Selle Satisfyeri mudeli vahetatav, nahasõbralik silikoonkinnitus on käepärane ja ümar. Rõnga hõõrdevaba pind ümbritseb tihedalt ja osavalt sinu armastuse helme. Tugevda oma naudingutunnet veelgi, kasutades veel põhinevat libestit. Satisfyer Pro G-Spot Rabbiti integreeritud laetav aku pakub keskkonnasõbralikku laadimist. Kui soovid laadida lelu toitepistikuga, saab magnetilist USB-kaablit (komplektis) täiendada tavalise 5V pistikuga. Nahasõbralikku silikooni on äärmiselt lihtne puhastada. Pese mänguasja lihtsalt leige veega ja vähese seebiga. Ka manus on kergesti eemaldatav. Eriti põhjaliku hügieeni tagamiseks kasuta puhastamise lõpus paari desinfitseerivat pihustit.

- Rõhulained ja vibratsioon
- Eraldi juhitavad seadistused
- 2 võimsat mootorit. Veekindel
- Kaasas laetav, USB laadimiskaabel

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud15.08.2023
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted