Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paaridele

Satisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paarideleSatisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paaridele - foto 2Satisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paaridele - foto 3Satisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paaridele - foto 4Satisfyer Pro 4 õhkstimulaator-vibraator paaridele - foto 5
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

On aeg kogeda unustamatuid tundeid, Satisfyer Pro 4 Couples avab uue erootiliste mängude maailma. Inspireerituna klassikalistest paaridele mõeldud vibraatoritest, on see vahekorra ajal kasutusel mõlema partneri poolt ning see stimuleerib mõlemat partnerit samaaegselt. Ent see naudinguline mängukaaslane on midagi enamat kui lihtsalt võluv tihe tunne, põnevad vibratsioonid ja ahvatlev G-punkti stimuleerimine: Satisfyeri tootesarjadele tüüpilises stiilis stimuleerib see naise kliitorit ilma puudutuseta läbi lainete, pakkudes sügavamat stimulatsiooni, mille tulemusel kogeb naine arvukaid orgasme. Nauding on garanteeritud!

Kõrgpunkt kõikide kõrgpunktide seas!
Pro 4 Couples ergonoomiline kuju ja siidpehme silikoonkate tagavad ideaalse sobivuse sinu kätesse. Ahvatlev kujundus on võrgutav ning selle tulemuseks on samaaegse ekstaasi kogemine. Kitsam ots on tupes ja pakub 10 erinevat ning võimsat vibratsiooniseadet, mis stimuleerivad seksi ajal nii peenist kui ka tuppe. Meespartner naudib oma peenise ümber täiendavat tihedust ning naine tunneb sensuaalset survet oma G-punktile. Samal ajal jääb U-kujuline vibraator väljapoole, tekitades kliitorile ahvatlevaid rõhulaineid, mis imiteerivad oraalseksi stimulatsiooni. Rõhu ja imemise võrgutaval koosmõjul on seadmel 11 erinevat valikut, mis tagavad unustamatu sensuaalse kogemuse. Ümmargune silikoonist kinnitus ümbritseb sinu kliitorit, aidates sind puutevaba haripunktini.

Intuitiivsed juhtnupud võimaldavad sul juhtida vibratsioonide ja lainete seadistusi eraldi, mille tulemuseks on lugematu arv võimalikke kombinatsioone. Satisfyer Pro 4 Couples on äärmiselt vaikne, ehkki see võib põhjustada paar häälitsust sinu suust. Tänu oma veekindlusele on see ideaalne veeprotseduuride kaaslane, pakkudes sulle duši all või vannis sensuaalseid naudinguid.

Materjal ja hooldus
Selle Satisfyeri mudeli vahetatav, nahasõbralik silikoonist kinnitus on mugav ja ovaalne. Rõnga hõõrdumiseta pind ümbritseb sind tihedalt ja osavalt. Naudinguid on võimalik muuta veel intensiivsemaks veepõhiste libestitega. Satisfyer Pro 4 Couplei integreeritud laetav aku pakub keskkonnasõbralikku laadimist. Kui soovid laadida toitepistikuga, saab magnetilist USB-kaablit (komplektis) täiendada tavalise 5 V pistikuga. Nahasõbraliku silikooni puhastamine on äärmiselt lihtne. Pese lelu lihtsalt leige veega ja vähese seebiga. Kinnitus on hõlpsasti eemaldatav. Eriti põhjaliku hügieeni tagamiseks kasuta desinfitseerivat lelude puhastuasvahendit.

- Rõhulained ja vibratsioon
- Esimene maailmas: kohustuslik paaridele
- Eraldi kontrollitavad seadistused
- Kaks võimsat mootorit
- Veekindel
- Komplekti kuulub laaditav kaabel

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud06.06.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Pro 4 on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted