Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty Deluxe

Vibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty DeluxeVibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty Deluxe - foto 2Vibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty Deluxe - foto 3Vibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty Deluxe - foto 4
€ 44.95
€ 42.70 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Bnaughty Deluxe Unleashed on juhtmevaba tupekuul, mis erutab veekindlalt sind või su partnerit mitmeid tunde. Kasuta diskreetset ja intuitiivset kaugjuhtimispulti, et kogeda siidiselt sileda ja täiusliku silikoonkuuli kõiki 6 võimsat funktsiooni.
Bnaughty Deluxe Unleashed on mitmekülgne naudingute jõuallikas. Kompaktne siidiselt sile silikoonkuul on veekindel ja sobib suurepäraselt seikluslikuks soolo- või avalikuks mängimiseks. Tugev pulsatsioon on suunatud kõigile sinu või partneri erogeensetele tsoonidele. Saad juhtida kuut funktsiooni diskreetse juhtmevaba kaugjuhtimispuldiga, millel on spetsiaalsed punase taustavalgustusega sisse-/väljalülitamise nupud ja funktsiooninupud, või iseseisvalt tupekuuli enda sisseehitatud juhtnuppudega. Ükskõik, kuidas otsustad kontrolli üle võtta, on Bnaughty Deluxe Unleashed mängimiseks valmis.
Kasutamiseks vajuta lihtsalt tupekuuli sisseehitatud toitenuppu ja hoia seda 3 sekundit all. Väike vibratsioon näitan, et kuul on sisse lülitatud. Kui sa ei soovi pulti kasutada, vajuta uuesti sisseehitatud nuppu, et liikuda kõigi 6 funktsioni vahel. Juhtmeta kaugjuhtimispuldi kasutamiseks vajuta uuesti puldil asuvat toitenuppu. Punane taustvalgus näitab, et pult on sisse lülitatud. Kõigi 6 funktsiooni vahel liikumiseks vajuta funktsiooninuppu. Väljalülitamiseks vajuta kaugjuhtimispuldil asuvat toitenuppu ja vajuta ja hoia 3 sekundit all kuuli sisseehitatud toitenuppu.
Bnaughty Deluxe Unleashed saab oma võimsuse mugavalt juhtmevaba kaugjuhtimispuldist ja kuul saab võimsuse 1xAA patareidest (patareid ei kuulu komplekti). Bnaughty Deluxe Unleashed kuul on valmistatud mittepoorsest ja kergesti puhastatavast silikoonist. Lihtsaim viis mänguasja puhastamiseks on seebi ja sooja veega ning lasta õhu käes kuivada.

Omadused:
100% kehale ohutud materjalid
6 võimsat funktsiooni
Punane taustvalgus
Veekindel

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Vibreeriv puldiga tupekuul B SWISH Bnaughty Deluxe on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vibreerivad tupekuulid (15)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted