Tasuta saatmine alates 29 eurost

Paaride vibraator Satisfyer Double Fun

Paaride vibraator Satisfyer Double FunPaaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 2Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 3Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 4Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 5Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 6Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 7Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 8Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 9Paaride vibraator Satisfyer Double Fun - foto 10
€ 49.95
€ 47.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Double Fun stimuleerib seksi ajal jõuliselt mõlemaid partnereid. U-kujuline on paigaldatud nii seest kui ka väljast - see tagab ahvatleva tunde kliitorile, G-punktile ja peenisele. See kõrgtehnoloogiline naudingutoode on varustatud rakendusega, mida täiendab kaugmängimine ja muudki!

- Ühildub tasuta Satisfyer rakendusega - Saadaval iOS ja Android operatsioonisüsteemis
- Kaks võimsat mootorit edastavad intensiivseid vibratsioonirütme kogu lelu ulatuses
- Sobib ideaalselt paaridele

Mida saab Satisfyer Double Fun paarisvibraator teha?
Satisfyer Double Fun rikastab teie armuelu võimsate vibratsioonidega, mis stimuleerivad teid mõlemaid sensuaalselt. Klassikaline U-kujuline paarisvibraatorit kasutatakse armatsemise ajal ja see stimuleerib oma sissetõmmatava võlliga nii kogu peenist kui ka G-punkti. Teine mootor on peidetud paarisvibraatori teise otsa ja stimuleerib samal ajal kliitorit.
Paarisvibraator on valmistatud kehasõbralikust silikoonist, mis tundub nahal eriti pehme. Teie ühine lõbu võib jätkuda ka duši all või vannis: Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele on Satisfyer Double Fun ideaalne kaaslane märja ja metsiku naudingu jaoks. Kui teie seadmest peaks kunagi aur otsa saama, saate kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil integreeritud patareisid laadida.

Paarisvibraator kaugjuhtimispuldi ja rakenduse juhtimisega
Ka selle juhtimine on intuitiivne: Erinevaid vibratsiooniprogramme saab juhtida paarisvibraatori enda juhtpaneeli, kaasasoleva juhtmevaba kaugjuhtimispuldi või Satisfyer Connect rakenduse kaudu. Rakendusega saate avastada veelgi rohkem uuendusi oma armatsemise jaoks. Saate luua oma vibratsiooniprogramme, juhtida oma partneri Satisfyerit või siduda oma konto Spotify'ga ja palju muud - avastamist on palju! Rakendus on tasuta ja saadaval Androidile, iOSile ja Apple Watchile.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud02.09.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaPaaride vibraatorid (6)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Double Fun on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Paaride vibraatorid (6)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted