Tasuta saatmine alates 29 eurost

Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga

Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldigaPaaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga - foto 2Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga - foto 3Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga - foto 4Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga - foto 5Paaride vibraator Satisfyer Double Plus puldiga - foto 6
Taas müügis
€ 49.95
€ 47.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Double Plus partneri kaugjuhitav vibraator.
Satisfyer Double Plus kaugjuhitav vibraator pakub tänu oma kaksikmootoritele intensiivsemat stimulatsiooni mõlemale partnerile korraga. Eelmise versiooni julge arendusena sisaldab uus toode kaugjuhtimispulti, mis tagab rohkem võimalusi vibratsiooni juhtimiseks. Vastavalt oma meeleolule on teil võimalik otsustada, KES kontrollib vibratsiooni intensiivsust 10 erineva vibratsioonirežiimiga. Sarnaselt eelmise mudeliga on ka uus mudel valmistatud kehasõbralikust silikoonist ja on veekindel IPX7. Vibraator on laetav ja sisaldab liitiumioonaku. Kaugjuhtimispult töötab CR 2032 liitiumelemendiga, mis on juba kaasas.

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud31.03.2024
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaPaaride vibraatorid (6)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Double Plus puldiga on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Paaride vibraatorid (6)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted