Tasuta saatmine alates 29 eurost

Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy

Paaride vibraator Satisfyer Endless JoyPaaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 2Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 3Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 4Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 5Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 6Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 7Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 8Paaride vibraator Satisfyer Endless Joy - foto 9
€ 49.95
€ 47.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
3 tk.

Toote kirjeldus:

Nii vastu, peal olles, sees olles, all või vahepeal olles, Satisfyer Endless Joy stimuleerib sind just täpselt nii nagu vajad! Tänu kolmele võimsale mootorile ja 100+ võimalikule vibratsioonikombinatsioonile on seda mitmekülgset tüüriista raske üle trumbata!

- 14 erinevat kasutusrakendust pakuvad palju erinevaid võimalusi mitmekülgseks ja põnevaks mänguks
- Eraldi juhitavaid mootoreid saab omavahel kombineerida, võimaldades 100 erinavt võimalikku vibratsioonikombinatsiooni nii soolotegevuseks kui ka paaris kasutamiseks, et rikastada sinu armutegevust

Mis on Satisfyer Endless Joy?
Satisfyer Endless Joy on paaridele mõeldud vibraator, mis pakub lõputut lõbu ja mitmekesisust üle 14 erineva rakendusega. Õrnast silikoonist valmistatud multifunktsionaalne paarisvibraator on varustatud kolme võimsa mootoriga, mis panevad teid kogema sügavaid ja põnevaid vibratsioone kõikides kuumades kohtades. Esimene mootor on peidetud mahukasse põhikorpusesse, teine ja kolmas on peidetud väiksematesse varde. Saate reguleerida vibratsioone vartes põhikorpusest eraldi, andes nii põnevaid kombinatsioone, mida saab kasutada mitmel viisil: Kahe nupu abil saab kumbki partner juhtida kümmet erinevat vibratsioonitaset ja luua kuni 100 põnevat vibratsiooni varianti.

Kuidas Satisfyer Endless Joyd kasutada?
Endless Joy'il on mitmesuguseid funktsioone: Näiteks asetage kliitori ja munandite samaaegseks stimuleerimiseks asetage multivibraator ülevalt ümber peenise ja asetage kallutatud pea nii, et tekstuurne külg on suunatud ettepoole. Loomulikult võite seadet ka keerata ükskõik millisel viisil - mis iganes sobib just teile.
Saad eelmängu ajal masseerida vartega nibusid, kliitorit, häbememokki või mis tahes muud piirkonda. Suurem võll stimuleerib tänu ergnomoolisele kujule ja võimsale vibratsioonile G-punkti kergesti ning intensiivselt. Ent see pole veel kõik: Võimsad vibratsioonid võivad stimuleerida ka kubemepiirkonda või peenist. See imetoode on veekindel (IPX7), nii et võid selle soovi korral kaasa võtta ka vanni või mullivanni. Loomulikult saab Endless Joyd nautida nii üksi kui ka koos. Selle puhastamiseks on vaja ainult leiget vett või seksilelude puhastusvahendit.
Osta Satisfyer Endless Joy ja naudi rohkem vaheldusrikkust ja lõbu oma voodis veedetud aja jooksul!

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus3 tk.
  • Viimati uuendatud21.09.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaPaaride vibraatorid (6)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Endless Joy on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Paaride vibraatorid (6)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted