Tasuta saatmine alates 29 eurost

Paaride vibraator Satisfyer Double Love

Paaride vibraator Satisfyer Double LovePaaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 2Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 3Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 4Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 5Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 6Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 7Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 8Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 9Paaride vibraator Satisfyer Double Love - foto 10
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks

Toote kirjeldus:

Satisfyer Double Love, meie luksuslik paarisvibraator, pakub põnevat pehmet silikooni koos kvaliteetse väärismetalliga. Koos mugava juhtmevaba kaugjuhtimispuldi ja meie kõrgtehnoloogilise rakendusega on pikk mängimine garanteeritud ja võimalused on lõputud!
- Ühildub tasuta Satisfyer rakendusega - Saadaval iOS ja Android operatsioonisüsteemis
- Valmistatud kvaliteetsetest metallidest
- Sobib ideaalselt paaridele

Satisfyer Double Love: Luksuslik paarisvibraator koos rakenduse juhtimise ja kaugjuhtimispuldiga
Naudi armatsemise ajal uusi kogemusi Satisfyer Double Love'iga! Kahe mootoriga paarisvibraator avaldab muljet oma klassikalise U-kujulise kujuga, mis stimuleerib mõlemaid partnereid võimsate vibratsioonidega. Kergelt kumer võll sisestatakse vaginaalselt ja stimuleerib samaaegselt nii G-punkti kui ka peenist, kõike seda ajal, mis ülemine osa stimuleerib kliitorit. Kehasõbralik silikoon võrgutab ka oma sileda tunnetusega. Satisfyer Double Love'il on ka optiliselt palju pakkuda: Kvaliteetsest, ehtsast metallist valmistatud rafineeritud detailid annavad sinu armatsemisele luksusliku hõngu.

Veelgi rohkem rõõmu rakenduse juhtimisega
Satisfyer Double Love'i saab juhtida nii kaasasoleva juhtmevaba kaugjuhtimispuldi kui ka tasuta Satisfyer Connect Appi abil. Rakenduse abil saad avastada oma armuelu uusi tahke: Lisaks seadme kaugjuhtimisele saad luua ka oma vibratsiooniprogramme või pidada heli- ja videovestlusi. Mida sa veel ootad? Paarisvibraator on veekindel (IPX7), nii et see võib oma kuumade vibratsioonidega rikastada teie armuelu ka duši all või vannis. Kui teie paarisvibraatorist peaks kunagi aur otsa saama, saate kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil integreeritud patareisid laadida.

Toote omadused

  • Saadavus0
  • Viimati uuendatud08.04.2024
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaPaaride vibraatorid (5)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Double Love on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Paaride vibraatorid (5)