Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator

Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraatorSatisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 2Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 3Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 4Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 5Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 6Satisfyer Curvy 2+ õhkstimulaator ja vibraator - foto 7
€ 39.95
€ 37.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Curvy 2+ stimuleerib kliitorit õhupulsside stimuleerimise ja intensiivse vibratsiooni kombinatsiooniga. Ergonoomiline kuju muudab käsitsemise lihtsaks. Selle funktsioone saab juhtida ka Connect Appi kaudu.

- Ühildub tasuta rakendusega Satisfyer App - saadaval iOS-i ja Androidiga.
- Kliitori samaaegne stimuleerimine rõhulainete ja vibratsiooni abil
- Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele saab seda mänguasja kasutada ohutult vees ja seda on lihtne puhastada

Mida kujutab endast Satisfyer Curvy 2+
Satisfyer Curvy 2+ on survevibraator, mis ümbritseb sinu kliitorit õrnalt oma pehme silikoonpeaga ja katapulteerib sind hingematvate kliimaksiteni tänu kontaktivabale survevibratsioonile ja mõnusatele vibratsioonidele. Vali põnevate rõhulainete intensiivsustasemete vahel ja kombineeri neid vibratsiooniprogrammidega - nii lihtne on lasta sellel naudingupakkujal ujutada end üle erutuslainetega. Kas sulle meeldib nautida oma seksuaalset heaolu duši all või rahustavas mullivannis? Täiuslik! Curvy 2+ on veekindel (IPX7) ja võib sinuga koos minna väikese seiklusele. Kui vool peaks kaduma, saad kaasasoleva USB-magnetlaadimiskaabli abil kergesti ja keskkonnasõbralikult laadida liitium-ioonakusid.

Miks on Satisfyer Connect rakendus nii tore?
Selle väikese pärli eripära ei ole mitte ainult selle ergonoomiline kuju ja muljetavaldav jõudlus, vaid ka selle võime tuua sinu armatsemisele uut hingamist rakenduse juhtimise abil. Satisfyer Connect App, mis on tasuta saadaval Androidile ja iOSile, võimaldab sul ühendada Satisfyer Curvy 2+ interneti või Bluetoothi kaudu oma nutitelefoniga, mida saad seejärel kasutada kaugjuhtimisepuldina. Isegi sinu Apple Watch või sinu tahvelarvuti võivad võtta kontrolli sinu kliitori stimulatsiooni üle. Saad teisendada ümbritsevaid helisid põnevateks vibratsioonideks, mida on rakenduse abil võimalik kogeda otse Satisfyeris. On isegi võimalik teisendada terveid Spotify esitusloendeid oma vibraatori rütmideks. Loomulikult võid ka oma partnerile või teistele kasutajatele skepterit üle anda ja lasta neil end rakenduse kaudu stimuleerida - otse, eemalt või videovestluses. Pulseerivate orgasmide kogemiseks pole kunagi varem olnud nii palju võimalusi.

Satisfyer Connect App vastab loomulikult GDPR eeskirjadele ning vastab Saksamaa ja Euroopa andmekaitse suunistele. Me kasutame pidevat krüpteerimist, nii et sinu armatsemine jääb sinu ja su partneri vaheliseks toiminguks. Proovi Satisfyer Curvy 2+ uuendusliku rakenduse juhtimist ja anna oma armatsemisele täiesti uus mõõde!

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud31.07.2023
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted