Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer 2 Next Generation õhkstimulaator

Satisfyer 2 Next Generation õhkstimulaatorSatisfyer 2 Next Generation õhkstimulaator - foto 2Satisfyer 2 Next Generation õhkstimulaator - foto 3Satisfyer 2 Next Generation õhkstimulaator - foto 4Satisfyer 2 Next Generation õhkstimulaator - foto 5
€ 29.95
€ 28.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
3 tk.

Toote kirjeldus:

Kui soovid luua trendi, siis on see kliitori stimuleerija ideaalne mänguasi.
Satisfyer 2 on elegantne survega vibraator. Stimuleeri oma kliitorit ilma kontaktita ja paku endale uuel tasemel rõõmu. See uue põlvkonna vibraator on võimsam ja vaiksem ning sellel on 11 programmi.
See on veekindel, et saaksid pakkuda endale naudingut kõikjal. Tänu oma ergonoomilisele kujule sobib see lisamugavuse saavutamiseks ideaalselt inu peopessa. Naudid mitte ainult selle vibratsioone, vaid ka selle fantastilist viimistlust.
Pea meeles, et seadme sisemuse ei tohi sattuda vedelikke, näiteks vesi või libesti. Selle puhastamiseks pead eemaldama selle kaane ja kasutama lelude puhastusvahendit ning seepi ja vett. Ja kui sobitad oma tekstuuri ja lemmik veel põhineva libesti, veedad oma elu parima öö.

11 programmi
2 micro AAA patareid (ei kuulu komplekti)
Veekindel IPX7
Kaal: 200 gr.
Pikkus: 17,5 cm.
Läbimõõt: 1,5 cm.

Toote omadused

  • Saadavus3 tk.
  • Viimati uuendatud07.12.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted