Tasuta saatmine alates 29 eurost

Martinella kliitoristimulaator

Martinella kliitoristimulaatorMartinella kliitoristimulaator - foto 2Martinella kliitoristimulaator - foto 3Martinella kliitoristimulaator - foto 4Martinella kliitoristimulaator - foto 5Martinella kliitoristimulaator - foto 6Martinella kliitoristimulaator - foto 7
Uus!
€ 44.95
€ 42.70 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Martinella, kliitoristimulaator, mille abil saad tunda end kuningannana, ilma et peaksid kellestki sõltuma, et nautida seksuaalsust ja sügavaimaid aistinguid.

Roosikujundus on pehmelt öeldes uuenduslik. Martinella ülaosast leiad kaunid üksteisega haarduvad kroonlehed, mis lõpevad 10 imemisfunktsiooniga kliitori imiga, mis sobivad suurepäraselt aistingute tõstmiseks. Küsid endalt, et miks multifunktsionaalne? Las meie selgitame.

Selle roosi vars tagab tõelise roosi puudutuse ning sellel on eredate värvidega 10 vibratsiooni funktsiooni ja see toimib ülivõimsa punktvibraatorina. See funktsioon sobib ideaalselt mis tahes kehaosa, näiteks nibude stimuleerimiseks. Viimane, kuid mitte vähem tähtis, on õrn ja erootiline pehme silikoonist liblikas, mis liigub vibratsiooniga koos, nii et saad stimuleerida mis tahes kehaosa. Kuid ära arva, et see liigutab ainult tiibu, vaid et kogu liblikas muutub kahekordseks naudinguks ja et sisened kujuteldamatu naudingu maailma.

Martinellal on ka topeltsüsteem, mis tähendab, et selle mootorid töötavad eraldi. Üks neist juhib roosi imemist, teine aga varre vibratsiooni, pannes liblika koos sellega vibreerima. Pea meeles, et saad liblika igal ajal eemaldada.

Selleks, et tagada Martinella kaasaegsus on see täiesti IPX7 veekindel, selle materjalid on eriti pehmed Premium silikoonist ja tänu magnetilisele USB-laadijale saab seda laadida. Lisaks, kuigi sellel on kaks võimsat mootorit, on selle müratase väga madal, vähem kui 50 dB, sinu saladus on Martinellaga hoitud.

Omadused:
10 imemisfunktsiooni
10 vibratsiooni funktsiooni
Butterfly silikoonstimulaator
Suure võimsusega punkti vibraatori funktsioon
Võimas kahekordne sõltumatu mootor
Lihtne juurdepääsu kontroll
Kõrgeima kvaliteediga premium silikoonmaterjalid
Magnet-USB taaslaetav
Veekindel IPX7

Mõõdud:
Kogupikkus: 15 cm
Roosi pikkus: 6,5-7cm
Varre pikkus: 8,5 cm

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Martinella kliitoristimulaator on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Kliitoristimulaatorid (10)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted