Tasuta saatmine alates 29 eurost

Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX

Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEXKliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 2Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 3Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 4Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 5Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 6Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 7Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 8Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX - foto 9
Uus!
€ 44.95
€ 42.70 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Teame Actionis, et sinu fantaasiad ei lakka kasvamast, ja selleks, et saaksid nautida igat hetke, tutvustame sulle Emberit, mis lakub-näksib-vibreerib ja sobib nii meestele kui ka naistele.
See uuenduslik seade on loodud pakkuma võrratut stimuleerimist ja rahuldust. Valmistatud kvaliteetsest silikoonist, tagab luksusliku ja turvalise kogemuse.
Action Emberil on 2 võimsat sõltumatut mootorit, millel on ainulaadne kombinatsioon omadustest, mis saadab naudingu lained üle kogu se keha. Need kaks mootorit kontrollivad kahte funktsiooni, mida selgitame allpool:

❤ Vibratsioonifunktsioon: 10 vibratsioonirežiimi koos strateegiliselt paigutatud mootoriga, mis saadab sügavaid, resoneerivaid vibratsioone kogu lelu ulatuses, võimendades naudingut ja suurendades tundmusi. Saad valida mitmete vibratsioonirežiimide vahel, et uurida erinevaid pulseerimismustreid enda naudingu ideaalse rütmi leidmiseks.

❤ Lameteo funktsioon: jah, sa lugesite õigesti, 10 lameteo režiimi - küsid endalt arvatavasti, et mis see on? Action Ember on mõnevõrra omapärase kujuga, see on kompaktse suurusega, see mahub sinu peopessa ja sellel on suu kuju koos huulte ja keelega....

Aga uurime seda limpsimisfunktsiooni veelgi sügavamalt. Acton Emberi sees näed laia suurusega keelt, see keel ei tee tüüpilist limpsimisliigutust, vaid kogu Ember liigub harmooniliselt. Action Emberi huuled liiguvad üles ja alla, tema suu muutub laiemaks ja kitsamaks sõltuvalt valitud funktsioonist, tekitades seni tundmatuid aistinguid...

Võid kasutada seda iseseisvat limpsimisfunktsiooni või kombineerida seda vibratsioonifunktsiooniga, selle kaks võimsat mootorit koos nende kahe põneva funktsiooniga muudavad sinu naudingud unustamatuks.

Selle materjalid on valmistatud kvaliteetsest silikoonist, mis muudab selle IPX6 veekindlaks ja väga, väga pehmeks. See on mittepoorne, hüpoallergeenne ja kergesti puhastatav, mistõttu on see usaldusväärne kaaslane sinu intiimsete seikluste jaoks.

Ära unusta puhastada oma mänguasja enne ja pärast iga kasutamist sooja vee ja neutraalse PH-ga seebiga ning kuivata see puhta ja kuiva lapiga, et pikendada selle kasutusiga. Kasuta oma lemmik veepõhist libestusvahendit, nagu LUBIDO, 250 ml. või NANAMI Neutral, 150 ml., eriti märja öö jaoks.

Omadused:
10 limpsimisfunktsiooni 10 vibratsioonifunktsiooni
2 võimsat mootorit
Sõltumatud mootorid
IPX6 veekindel
Kvaliteetne pehme silikoon
USB laetav
Kogumõõtmed: 13 cm x 5,5 cm

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Kliitoristimulaator ACTION Ember, UNISEX on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Kliitoristimulaatorid (10)

Teid võib huvitada ka: