Tasuta saatmine alates 29 eurost

Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes

Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühesKliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 2Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 3Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 4Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 5Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 6Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 7Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes - foto 8
Uus!
€ 45.90
€ 43.60 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Me teame, et kliitoristimulaator Action No. Seven on sinu lemmik ja seepärast oleme loonud selle ereda punase värviga, võimsa, lõbusa, kuid ennekõike ülierootilise värviga.
Me teame, et tunned hästi nr. Sevenit, kuid lubage mul veel kord öelda, kuidas nautida ennast täiel rinnal, jätmata midagi tegemata.

Klitorisimulaator: äärmuslikud 7 imemisrežiimi lainet võimaldavad sul avastada kirglikkuse ja naudingu maailmad, mida sa ei oskaks uneski näha. Reisi väikeste lainete vahel, millega kihutad läbi tugevamate lainete, kuni jõuad kõige võimsamate ja lõbusamate omadusteni.
Stimuleeriv keel: mänguasja teises osas saad nautida väikest keelt, millel on mitte rohkem ja mitte vähem kui 7 liikumisfunktsiooni. See väike keel liigub simuleerides suuseksi soovitud kiirusega, peaaegu ilma müraga, vähem kui 50 dB.

Võid võtta kliitoristimulaatori No. Seven kaasa, kuhu iganes soovid, sellel on väga diskreetne suurus, mahtudes ilusti kotti või kuhu iganes soovid. Lisaks on see, nagu kogu ülejäänud tootesari, kõrgeima kvaliteediga pehmest silikoonist, see on veekindel ja USB-ga laetav, uusim toode turul sinu käeulatuses.

Ära unusta puhastada enne ja pärast kasutamist oma mänguasja sooja vee ja puhastusvahendiga ning tee see puhta ja kuiva lapiga kuivaks, et pikendada selle kasutusiga. Kasuta eriti märjaks ööks oma lemmik veepõhist libestit.

Omadused:
7 imemisfunktsiooni
7 liikumisfunktsiooni
BPA vaba
Võimas mootor
USB laetav
Veekindel
Müratase: <50dB
Väike suurus
Pehme silikoon kehale

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Kliitoristimulaator ACTION No. Seven RED 2-ühes on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Kliitoristimulaatorid (10)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted