Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One

Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty OneVibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 2Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 3Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 4Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 5Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 6Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 7Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Mighty One - foto 8
€ 39.95
€ 37.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Uuel The Mighty One rõngal on suurem, paindlikum korpus, võimsam mootor ja uskumatud vibratsioonid. Tänu oma suurusele saate nautide vibratsioone ning partner saab neid kogeda kliitoril ja tänu oma paindlikkusele sobib see peaaegu kõikidele peenise suurustele. Selle mootor on väga vaikne ja veekindel.

Saate rõngaga kasutada rakendust Satisfyer Conenct, platvorm, mis võimaldab Interneti kaudu suhelda ja pakub põnevat otseülekande funktsiooni.

See revolutsiooniline uuendus võimaldab teil uurida sensuaalsete mängude kolmemõõtmelist maailma. Selle rakenduse kujundamisel pöörati suurt tähelepanu intuitiivsele juhtimisele, mis ei tõmmanud kasutajat olulistest asjadest eemale: tundlik puutetundlik juhtimine võimaldab teil lisaks olemasolevatele luua uusi, peenelt nüansseeritud rütme ja vibratsioonimustreid.

See rakendus on saadaval Apple'i, Androidi, tahvelarvutite ja Apple'i kellade jaoks ning saab igakuiseid värskendusi ja pidevalt uusi funktsioone. Revolutsiooniline rakendus toetab paljusid funktsioone, nagu puutetundlik programmeerimine, liikumisandurid, mitme mänguasja samaaegne juhtimine ja interaktiivne platvorm, tänu millele pole kaugus enam takistuseks.

Omadused:
• Nauding mõlemale
• Võimsad vibratsioonid
• Mobiilirakendusega (ühildub kõikide nutitelefonide, tahvelarvutite, Apple'i kellade ja Android -süsteemidega)
• Sosinarežiim
• USB-ga laetav
• Veekindel IPX7
• Kehale ohutu silikoon

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud05.02.2024
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaPeeniserõngad (14)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Peeniserõngad (14)

Vaadatud tooted