Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv peeniserõngas Latetobed Fermax

Vibreeriv peeniserõngas Latetobed FermaxVibreeriv peeniserõngas Latetobed Fermax - foto 2Vibreeriv peeniserõngas Latetobed Fermax - foto 3Vibreeriv peeniserõngas Latetobed Fermax - foto 4Vibreeriv peeniserõngas Latetobed Fermax - foto 5
€ 32.95
€ 31.30 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Fermax on vibreeriv rõngas, mida saab kasutada paarina oma ööde plahvatusohtlikuks nautimiseks.
Fermax on vibreeriv rõngas, mis on valmistatud paaridele. Sellel on "mehele" mõeldud osa, rõngas ise, mis asetatakse ümber peenise ja see põhjustab erektsiooni tugevama ja rahuldustpakkuvama kogemuse. Rõngal on ka "naisele" mõeldud osa, milleks on jänku kõrvad. Need väikesed kõrvad koos võimsa vibreeriva kuuliga stimuleerivad kliitorit, pakkudes nii kahekordset naudingut. Kui arvestada ka vibratsioonist saadava mõnuga, siis kolmekorset naudingut.
Fermaxil on 10 võimsat ja täiuslikku vibratsioonifunktsiooni. Samal ajal on selle ohutud silikoonmaterjalid katsudes pehmed ja siidised. Lisaks on ülemises osas olev kuul laetav USB-ga - saad toodet kasutada alati täisvõimsusel.

Omadused:
10 vibratsioonifunktsiooni
Kehale ohutu pehme silikoon
Siidine puudutus
USB-ga laetav
Sisemine läbimõõte: 35 mm

Ära unusta oma mänguasja korralikult puhastada lelule mõeldud puhastusvahenditega ja sooja veega ning kuivata see korralikult kuivaks, et pikendada selle eluiga. Kasuta oma lemmik veel põhinevat libestit, et saada veel rohkem naudingut.

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud27.03.2022
  • KaubamärkLATETOBED
  • TootekategooriaPeeniserõngad (14)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Peeniserõngad (14)

Vaadatud tooted