Tasuta saatmine alates 29 eurost

Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring

Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet RingVibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring - foto 2Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring - foto 3Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring - foto 4Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring - foto 5Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring - foto 6
€ 44.95
€ 42.70 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Signet Ringil on rihveldatud struktuur ja rakenduse juhtimine. Selle silikoon on pehme ja kuju muudab selle väga silmatorkavaks. See rõngas viivitab seemnepurset ning hellitab partnerit intensiivse vibratsiooniga.

Rõngas tekitab sensuaalse vere stagneeriva efekti ja pikendab seksuaalvahekorda partneriga. Kuna peeniserõngas on valmistatud silikoonist, sobitub see peenise ümber pehmelt ja paindlikult. Sellest tulenev vere stagnatsioon viivitab ejakulatsiooni ja tagab kindlama erektsiooni, samal ajal kui sinu partner naudib intensiivseid vibratsioone.

Selle pind on sooneline ja pakub kliitorile lisastimulatsiooni. Vibratsioone saab hõlpsasti juhtida ühe nupuvajutusega nupu või rakenduse Satisfyer Connect kaudu. Rakendus pakub armatsemiseks lõputuid võimalusi: saad oma nutitelefonist Signet Ringit juhtida või luua oma vibratsiooniprogramme.

Signet Ring on veekindel (IPX7) ja võimaldab tänu oma võimsatele vibratsioonidele parandada erootilisi mänge duši all või vannis. Lisaks saab seda kergesti puhastada sooja vee ja õrna seebiga ning täieliku hügieeni tagamiseks võib kasutada Satisfyeri desinfitseerimispihustit, mis sobib ideaalselt rõngakeha materjalile. Peenisrõnga sisseehitatud akusid saab laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

Omadused:
10 vibratsiooniprogrammi
Juhtimine nuppudega või rakenduse APP Satisfyer Connect abil (iOS ja Android)
Lõbus üksi või paarina
Kehale ohutu silikoon
USB-ga laetav
Lihtne puhastada
Sosinarežiim
Veekindel IPX7

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Vibreeriv peeniserõngas Satisfyer Signet Ring on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Peeniserõngad (14)

Vaadatud tooted