Tasuta saatmine alates 29 eurost

MY SIZE PRO 47 kondoomid, 10 tk.

MY SIZE PRO 47 kondoomid, 10 tk.
€ 12.95
1.30 €/tk
€ 12.30 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
30.05.2026
4 tk.

Toote kirjeldus:

Kas oled väsinud nendest ühesuurustest kondoomidest? Kui sa ei kanna sama suurusega kingi kui naabrimees, siis miks peaksid kandma sama suurusega kondoomi? Tee avastus ja haara endale karp MY.SIZE Pro 47 mm kondoome.
Need kondoomid, mis on mõeldud neile, kes vajavad väiksemat suurust, sobivad nagu kinnas ja püsivad kogu vahekorra ajal seal, kus nad peaksid jääma. Kui sa ei pea kartma, et kondoom libiseb partnerisse või on liiga pingul, saad lõõgastuda ja nautida oma intiimseid hetki paremini kui kunagi varem. Suuruse järgi sobivad kondoomid on ka väga õhukesed, võimaldades paremaid tundeid.
MY.SIZE Pro 47 mm kondoomide nimilaius on 47 mm ja pikkus 160 mm. Seina paksus on vaid 0,05 mm, piisavalt õhuke, et tekitada nahk-nahale aistinguid ja tunda partneri soojust.
MY.SIZE Pro 47mm kondoomid on valmistatud naturaalsest kummilateksist ja on kergelt määritud silikoonpõhise libestiga. Vajadusel võib lisada täiendavat libestit, et võidelda vaginaalse kuivuse vastu või muuta anaalvahekord lõbusamaks ja nauditavamaks.
MY.SIZE Pro kondoomid on anatoomilise kujuga ja tunduvad uskumatult mugavad. Need on paindlikud, elastsed ja vastupidavad – võimaldavad loomulikku liikumisulatust. Sile tekstuur tundub nahal pehme ja siidine, vältides ärritust.
Pakis on 10 kondoomi.

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Paksus0.05 mm.
  • Laius47 mm.
  • Pikkus160 mm.
  • Materjallateks
  • SertifikaatCE 1639, ISO 4074
  • Aegumiskuupäev30.05.2026
  • Saadavus4 tk.
  • Viimati uuendatud17.02.2023
  • KaubamärkMYSIZE
  • TootekategooriaMY SIZE kondoomid (13)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

MY SIZE kondoomid (13)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted