Tasuta saatmine alates 29 eurost

MY SIZE PRO 69 kondoomid, 36 tk.

MY SIZE PRO 69 kondoomid, 36 tk.
€ 34.95
0.97 €/tk
€ 33.20 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
30.01.2028
1 tk.

Toote kirjeldus:

Ülisuured mõõdud võivad tunduda pigem needuse kui õnnistusena, kui mõistad, et ükski kondoom ei tundu päris õige. Eks?! Kui oled seni vihanud kondoome, sest need kitsendavad ja piiravad su liigutusi, siis proovi MY.SIZE Pro 69 mm kondoome.
Eriti suuri kondoome vajavajatele meestele disainitud kondoomid sobivad just sulle meeldiva turvalise seksi nautimiseks. Nagu kõik teised MY.SIZE sarja kondoomid, on ka MY.SIZE Pro 69 mm kondoomid ülipeenikesed ja kergelt libestiga töödeldud, et suurendada sinu rahulolu. Nende paksus on vaid 0,06 mm ja need võimaldavad sul tunda oma partneri soojust loomuliku nahakontakti tunde saamiseks. Kondoomi laius on 69 mm ja pikkus 223 mm.
MY.SIZE Pro 69mm kondoomid on valmistatud looduslikust kummist lateksist, kuid neil pole lateksi lõhna ega maitset. Toode sobib suurepäraselt vaginaal-, anaal- ja oraalseksiks.

Siidiselt pehme, ülitundlik
Puhas, vähem allergiline, vähem lõhna
Kergesti avatav foolium
Õiglaselt ja keskkonnasõbralikult valmistatud
Julmusevaba ja loomavaba

Kõik MY.SIZE kondoomid on elektrooniliselt testitud vastavalt Euroopa standarditele. Iga kondoom on eraldi pakitud fooliumpakendisse, mis on tähistatud CE -märgistusega.

Pakis on 36 kondoomi.

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Paksus0,06 mm.
  • Laius69 mm.
  • Pikkus223 mm.
  • Materjallateks
  • SertifikaatCE 1639, ISO 4074
  • Aegumiskuupäev30.01.2028
  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud03.04.2024
  • KaubamärkMYSIZE
  • TootekategooriaMY SIZE kondoomid (13)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

MY SIZE kondoomid (13)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted