Tasuta saatmine alates 29 eurost

Käerauad Fifty Shades Of Grey

Käerauad Fifty Shades Of GreyKäerauad Fifty Shades Of Grey - foto 2Käerauad Fifty Shades Of Grey - foto 3Käerauad Fifty Shades Of Grey - foto 4
€ 19.95
€ 18.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Moodsate fetišistide jaoks on need sametiselt pehmed käerauad stiilseks täienduseks alluvusemängudele. Nendel on kiirkinnitusega klamber, mida saab ühendada teiste juhtmete ja kinnitustega, seega on takjakinnitused mugavuse tagamiseks täielikult reguleeritavad. "Käerauad, ma nautisin... noh, rohkem kui nautisin. See oli meeletu. Sa võid seda minuga igal ajal uuesti teha." - Anastasia Steele

Metallilise hõbesatiiniga viimistletud ja sobivas satiinist hoiukotis on need käerauad ideaalsed algajatele, kes soovivad avastada köidiku ja vaoshoituse maailma. Osa viiekümnest halli varjundist. Ametlik naudingukollektsioon, mille on heaks kiitnud autor E. L. James.

Põhiomadused:
Tugevad ja kindlad käerauad klambrite ja takjapaeltega.
Pehme sametvooder satiinist välispinnaga.
Ühendage käerauad kokku või muude vahenditega.
Kiirkinnitusega klambrid meelerahu tagamiseks.
Kaasas satiinist hoiukott.

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud15.11.2023
  • KaubamärkFIFTY SHADES OF GREY
  • TootekategooriaBDSM ja Fetiš (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

BDSM ja Fetiš (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted