Tasuta saatmine alates 29 eurost

Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II

Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy IISekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 2Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 3Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 4Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 5Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 6Sekslelude komplekt RianneS Ana´s Trilogy II - foto 7
€ 29.95
€ 28.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Kõik head asjad tulevad kolmekesi, nii ka RIANNE S-i Ana triloogia.
Toode on oma nime saanud kõikide jumalannade ema järgi ning just avaneb ka sinul võimalus avastada jumalla enda seest!
Haara võim endale nende kaunite, elegantsete, naistele mõeldud RIANNE S toodetega. Naudi taas oma ihasid, tunne end oma kehas mõnusalt ja väljenda oma seksuaalsust.

RIANNE S lelud ja aksessuaarid on tuntud oma kvaliteedi ja stiili poolest. Seda silmas pidades esitleme Ana triloogiat!

Komplekt RianneS Ana´s Trilogy I I sisaldab:

Mask
See Veneetsia stiilis mask on mõeldud endast lugupidavale naisele. Mask on stiilne, seksikas ja graatsiline ning sobib suurepäraselt erilisteks sündmusteks. See on ülim aksessuaar Casanova üllatamiseks ja võrgutamiseks.

Anaaltapp
See meditsiinilisest silikoonist valmistatud anaaltapp sobib suurepäraselt algajatele. Tänu selle väikestele mõõtudele sobib see täiuslikult keha ja avastamata erogeensete tsoonide uurimiseks.

Nibuehted
Rinnad on iga naise püha graal ja miks mitte muuta neid veel kaunimaks selle armsa nibuehtega. Lõppude lõpuks on elu liiga lühike, et raisata seda igavate ehete kandmiseks

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

BDSM ja Fetiš (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted