Tasuta saatmine alates 29 eurost

IntoYou BDSM Line komplekt

IntoYou BDSM Line komplektIntoYou BDSM Line komplekt - foto 2IntoYou BDSM Line komplekt - foto 3IntoYou BDSM Line komplekt - foto 4IntoYou BDSM Line komplekt - foto 5IntoYou BDSM Line komplekt - foto 6IntoYou BDSM Line komplekt - foto 7
€ 19.95
€ 18.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Avasta oma kõige fetišistlikum ja ulakam pool Fetish by Intoyou kollektsiooniga.
Ideaalne bondage komplekt neile, kes alustavad selles põnevas maailmas, mis on täis naudinguid ja ekslusiivsust. Selle 3-osalise komplektiga saad teostada kõik oma fantaasiad, alates kõige ulmelisematest kuni kõige metsikumateni.
Võrguta, domineeri, lase end võrgutada, mängi orja rolli, see komplekt sobib suurepäraselt igas olukorras. Kata oma partneri silmad siidise puutemaskiga, pane ta domineerivalt lühikarvaliste käeraudadesse ja anna piina teda korralikult piitsutajaga või noh, lase tal seda endaga teha.
Lisaks ei pea sa selle komplektiga mõtlema, mida järgmisena kasutada, kõik on sinu käeulatuses ning saad valida 3 erineva ja erksa värvi vahel.

Komplekti kuulub:
Mask
Käerauad
Piits

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud02.09.2022
  • KaubamärkINTOYOU BL
  • TootekategooriaBDSM ja Fetiš (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

BDSM ja Fetiš (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted