Tasuta saatmine alates 29 eurost

Masturbaator Pipedream Extreme Fill Her UP

Masturbaator Pipedream Extreme Fill Her UPMasturbaator Pipedream Extreme Fill Her UP - foto 2Masturbaator Pipedream Extreme Fill Her UP - foto 3Masturbaator Pipedream Extreme Fill Her UP - foto 4
€ 25.90
€ 24.60 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks

Toote kirjeldus:

Uputa ta tussu oma kuuma spermaga üle! Libista soonelist silitavat masturbaatorit Ganta Fleshi ümber oma riista ning naudi selle ülipehmet tekstuuri, mis masseerib su riista! Tema elutruud kiisulised huuled ja sametpehme sisekülg tunduvad just nagu päris...ainult parem! Kindla haardega käepide istub ideaalselt sinu peopessa, samal ajal kui väikesed armusõlmed kõditavad ja õrritavad sinu naudingut iga tõmbega. Kui oled lõpetanud, ära muretse väljatõmbamise pärast – võid täita seda iga viimase tilgaga!

Omadused:
Kaasas mänguasjade puhastusvahend
Realistlik
Ftalaatide vaba
Üksik sisenemine

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Masturbaatorid meestele (35)