Tasuta saatmine alates 29 eurost

Masturbaator MILA Super Realistic

Masturbaator MILA Super RealisticMasturbaator MILA Super Realistic - foto 2Masturbaator MILA Super Realistic - foto 3Masturbaator MILA Super Realistic - foto 4Masturbaator MILA Super Realistic - foto 5Masturbaator MILA Super Realistic - foto 6
Uus!
€ 32.95
€ 31.30 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

MILA on masturbaator, millel on kaks auku, üks vaginaalne ja üks anaal. Vaginaalsel sissepääsul on tekstureeritud kanal, mis on täis muhke ja kühme, et suurendada naudingut. Selle küljel on anaalseks sissepääsuks teistsuguse kujundusega kanal, mis on tihedam ja tekstuursem, et paremini simuleerida anaalseksi.

«Realistlikud detailid, et see näeks välja ja oleks tunnetatav tunneks nagu tõeline naine.»

Sise- ja välisküljel olevad detailid simuleerivad nahavolte, neil on ergonoomiline kuju, mis tagab suurepärase toe ja mugavuse masturbeerimise ajal. Materjal on kvaliteetselt painduv ja veniv TPE, puudutuse ja esteetikaga väga sarnane nahale, väga meeldiv puudutada. Realism kõrgeimal tasemel.

Masturbaatorite sisemine tekstuur, tupe või päraku enam kui realistlik kujundus ja suurepärane kvaliteet muudavad need masturbaatorid erakordseteks leludeks. Kunagi varem ei ole sul olnud võimalik nautida nii reaalsusele lähedast kogemust.

Vali endale meelepärane mudel ja tee oma kuumimad fantaasiad teoks, meie mänguasjad on loodud ja kujundatud kõige intensiivsemaks naudinguks. Selle detailid on ainulaadsed ja selle kanalid on sügavad ja põnevad, et jääda sinu südamesse.

Soovitame kasutada ainult veepõhist libestusvahendit ja puhastada masturbaatorit enne ja pärast iga kasutamist sooja vee ja hea mänguasjapuhastusvahendiga.

Omadused:
Realism kõige kõrgemal tasemel
Kahekordne avaus - tupp ja pärak
Puutumise ülimalt pehme
Tekstureeritud kanalid
Paindlik ja laiendatav, et sobida kõikidele suurustele
Eriti ohutu TPE materjal
Veekindel
Tihedad ja venivad kanalid tõeliseks sensatsiooniks
100% naha täiuslikkus

Mõõdud:
Kaal: 756 g.
Pikkus: 17 cm.
Kõrgus: 10 cm.
Laius: 11 cm.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Masturbaatorid meestele (27)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted