Tasuta saatmine alates 29 eurost

Masturbaator Kylie Church

Masturbaator Kylie ChurchMasturbaator Kylie Church - foto 2Masturbaator Kylie Church - foto 3Masturbaator Kylie Church - foto 4Masturbaator Kylie Church - foto 5Masturbaator Kylie Church - foto 6Masturbaator Kylie Church - foto 7
€ 15.95
€ 15.15 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
3 tk.

Toote kirjeldus:

Vajad soolonaudinguks tõelist vagiinat jäljendavat masturbaatorit ja just seetõttu toome sinuni Senturni - realistlik masturbaator, mis tagab ebareaalseid tundmusi ja orgasme. Igal selle sarja masturbaatoril on täiesti erinev tunnel, nii et saad ise valida naudingute aja ja koha.
Kylie Churchi masturbaator on valmistatud pehmetest ja siidistest materjalidest. Selle kurviline tunnel sobib suurepäraselt sinu soolo ööl saadavate aistingu ja naudingu lisamiseks. Iga Senturni masturbaator on ergonoomiline ja tänu oma kujule on see masturbaator kõige realistlikum, mida oled kunagi kogenud. Muuda oma öö meeletuks ning pea meelest, et masturbaator ühildub veepõhiste ja silikoonlibestitega ning seda on väga lihtne puhastada.

Omadused:
Realistliku vagiina kujundus
Siidiselt sile TPE
Tekstuuriga tunnel
Ergonoomiline kuju
Ühildub silikoon- ja veepõhiste libestitega
Kerge puhastada
Pikkus: 13 cm.
Kaal: 190 gr.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Masturbaatorid meestele (27)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted