Tasuta saatmine alates 29 eurost

Wand-vibraator Doxy, roosa

Wand-vibraator Doxy, roosaWand-vibraator Doxy, roosa - foto 2Wand-vibraator Doxy, roosa - foto 3Wand-vibraator Doxy, roosa - foto 4
Järelmaksu võimalus
€ 99.00
€ 94.05 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Maailma võimsaim masseerija.

Doxy on maailma võimsaim vooluvõrgust töötav vibraator. Esmakordselt müüdi antud toodet 2013. aastal ja see meelitab ligi üha enam entusiaste, kes soovivad katsetada seda võimsat, ent juhtiavat ja intiimset massaaži.

Meie tehases Cornwallis kavandatud, konstrueeritud ja kokku pandud Doxy on Ühendkuningriigi kauaoodatud vastus nüüdseks tootmise lõpetanud Hitachi vibraatorile. Tahtseim turul, kus vohasid odavad ja sageli ohtlikud imitatsioonid, võita tagasi võrgutoitega vibraatori mainet.

Selle edu saladus? Kõik sõltub otsikust.

Doxy otsa kaal ja mehhanism on valmistatud alumiiniumist ja valatud kohapeal. See tähendab, et see müristab ja veereb, mitte ei sumise. See pakub tugevaid vibratsioone, mis tungivad sügavale kehasse, see on erakordselt tõhus, kui seda kasutatakse üldise kehamasseerijana või intiimsete kavatsuste korral. Kuigi paljud on rahul madalama seadistusega, võib Doxy pakkuda kuni 9000 pööret minutis: see on ideaalne tööriist neile, kes soovivad mängida kõvasti ja kiiresti.

Soovides oma klientidele rohkem pakkuda, on Doxy ainus kontrollitud pulsseerimissagedusega vibraator. Pakkudes ragiseivaid vibratsioone madalamalt kõrgemale ja tagasi ning muutuvat kiirust, lisab see sinu kogemusele täiesti uue mõõtme.

Katsetades seadet ning otsides just sulle sobivat, on Docy ideealne kaaslane, kuna sobib nii individuaalseks kasutamiseks kui ka paarina kasutamiseks. Koos Doxiga saad uurida erinevaid erutuse tasemeid.

Meie seadme tootmisel on kasutatud ainult kvaliteetseid materjale ja ohutus on antud toote valmistamisel esikohal. Pehme otsa kate on valmistatud hüpoallergilisest meditsiinilisest materjalist, mis ei sisalda lateksi ega soovimatuid ftalaate. Lisaks on Doxy üks vähestest võrgutoitega täiskasvanutele mõeldud toodetest, millel on pistikupesa (PSU), mis tähendab, et masseerijasse liigub madal alalispinge. See teeb Doxy täiesti ohutuks ning seda on võimalik kasutada kogu maailmas.

Doxy pakub naistele ja paaridele kvaliteedi ja tunnete taset, mida ei suuda pakkuda ükski teine toode turul.

EL-pistik.

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud20.03.2022
  • KaubamärkDOXY
  • TootekategooriaWand vibraatorid (6)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Wand-vibraator Doxy, roosa on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Wand vibraatorid (6)

Teid võib huvitada ka: