Tasuta saatmine alates 29 eurost

Wand-vibraator B Swish Bthrilled Classic, 20 cm

Wand-vibraator B Swish Bthrilled Classic, 20 cmWand-vibraator B Swish Bthrilled Classic, 20 cm - foto 2
€ 33.45
€ 31.78 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Vaimustu ja naudi head meeleolu. B Swish esitleb Bthrilled Classicut - võimas, naudinguid tekitavat massaaži, mis sobib ka veekindlaks lõbutsemiseks. Naudi siidiselt siledat silikoonmassaažiotsikut ja tunneta naudinguid viie müriseva massaažifunktsiooniga. Lase lõputute võimalustega enda või partneri fantaasial lennata!

Bthrilled Classic on naudingute jõud, mis on pakitud klanitud ja hallatavasse pakendisse. Kasuta ergonoomiliselt kujundatud käepidet, et silitada hõlpsalt oma naudingute oaasi, samas kui lai ning siidiselt sile silikoonpea ümbritseb sind viie funktsiooniga võimsate vibratsioonidega. Vali funktsioone ühe nupuvajutusega. Indikaatoriks on õrn helendav tuli, et saaksid naudinguid tunda ka pimedas.

See hügieenilisest mittepoorsest silikoonist valmistatud 100% kehasõbralik materjal on puudutades hämmastavalt sensuaalne, soojeneb kiiresti vastavalt kehatemperatuurile, pakkudes samas siidist libisemist. Kasuta Bthrilled Classiciga kvaliteetset ning veel põhinevat libestit ja kasuta puhastamiseks seepi sooja veega.

Omadused:
- 100% kehale ohutud materjalid
- 5 võimsat funktsiooni
- Taustvalguse värv: valge
- Toiteallikas: 4 x AAA (ei kuulu komplekti)
- Materjal: silikoon, ABS plastik
- Kogupikkus: 20 cm
- Ümbermõõt: 4,5 cm
- Kasutusaeg: 3 tundi
- Karbi sisu: 1 masseerija, 1 kott
- Libesti: veel põhinev
- Stiil: Wand

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud05.07.2023
  • KaubamärkBSWISH
  • TootekategooriaWand vibraatorid (6)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Wand vibraatorid (6)

Teid võib huvitada ka: