Tasuta saatmine alates 29 eurost

Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly

Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me SoftlySekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly - foto 2Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly - foto 3Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly - foto 4Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly - foto 5Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly - foto 6
€ 65.95
€ 62.65 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Kinky pole kunagi olnud nii stiilne!
RIANNE S muutis kauni käekoti ulakaks mänguasjaks paaridele. Pakend sisaldab 7 põnevat toodet BDSM-ist huvitundvatele paaridele ja see on täiuslikuks alguseks uuel teekonnal. Alustage käeraudadest, pahkluu kätistest ja rihmast, et allutada oma sekspartnerit oma tahtmisele. Kasutage silmsidet partneri meelte tugevdamiseks. Kõdistage sulgedega, pigustage nibuklambritega ja lööge oma partnerit õrnalt pehme piitsaga, et pakkuda oma partnerile siivutuid elamusi.

Pakend sisaldab:
- Kotti
- Käeraudu
- Pahkluu kätiseid
- Mõnusulge
- Nibuklambreid
- Silmsidet
- Piitsa
- Ristrihma

Koti suurus: 41 x 30 cm

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Sekslelude komplekt Rianne S Kinky Me Softly on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

BDSM ja Fetiš (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted