TASUTA saatmine al. 29€

Vedel vibraator INTT Coconut (kookos), 15 ml.

Vedel vibraator INTT Coconut (kookos), 15 ml.Vedel vibraator INTT Coconut (kookos), 15 ml. - foto 2
Uus!
1860
€ 17.67 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele täna.
Eeldatav tarnekuupäev: 19.10.2024.
4 tk.

Toote kirjeldus:

Meie intiimpiirkond on väga tundlik, seal on suur hulk närvilõpmeid, mis võivad pakkuda uuenduslikke ja äärmiselt meeldivaid aistinguid. Vedel vibraator INTT Coconut töötati välja spetsiaalselt nende piirkondade stimuleerimiseks, pakkudes täiesti uusi ja põnevaid intiimseid kogemusi. Kasutades INTT Coconut'i saate uurida elavaid ja stimuleerivaid aistinguid, mis viivad teie naudingu täiesti uuele tasemele. Lubage endale see uus kogemus ja nautige intensiivseid ja rahuldust pakkuvaid hetki privaatsuses.

Mis on vedel vibraator?
Vedel vibraator on geel, mis loodusliku Brasiilia kirdeosa taimede abil tekitab vibratsiooni tunnet, kui seda kantakse intiimpiirkonnale.

INTT Coconut on põnev unisex-toode, mis pakub ainulaadset naudingut. Kasutades seda intiimpiirkonnas pakub see uskumatuid vibratsiooni, pulseerimise ja soojendamise tundeid, viies teie intiimse hetke uuele tasemele. Selle spetsiaalsed komponendid on koostatud nii, et need tunded kestavad umbes 30 minutit, tagades piisavalt aega, et nautida kogemust täielikult. Muutke ia intiimne hetk vibratsiooniga unustamatuks ning laske endal avastada täiesti uusi ja stimuleerivaid aistinguid.

NTT Coconuti abil saate nautida maitsvat kookospähkli aroomi, mis lisab intiimsetesse hetkedesse lõbu. Lisaks saab INTT Coconuti ohutult kasutada oraalseksi tehes, lisades lisadoosi naudingut ja lõbusust.

Lisaks kõigile neile eelistele on oluline rõhutada, et see toode on täielikult vegan, st selle koostises ei kasutata ühtegi loomset päritolu koostisosa.

Kellele see sobib? Inimestele, kes soovivad uuendada oma intiimseid hetki ja kes on avatud uutele aistingutele.

Koostis: aqua (vesi), glütseriin, hüdroksüetüültselluloos, Acmella Oleacera ekstrakt, naatriumsahhariin, naatriumbensoaat, aroom, BHT.

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Oraalseksi jaokssobib
  • Vaginaalse vahekorra jaokssobib
  • Masturbeerimiseks (ilma leludeta)sobib
  • Sekslelude jaokssobib
  • Kondoomidegasobib
  • Naise naudingu suurendamisekssobib
  • Mehe naudingu suurendamisekssobib
  • Saadavus4 tk.
  • Viimati uuendatud16.09.2024
  • KaubamärkINTT
  • TootekategooriaVedelad vibraatorid (16)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vedelad vibraatorid (16)