Tasuta saatmine alates 29 eurost

Anaalkuulid Latetobed G Flex Thai

Anaalkuulid Latetobed G Flex ThaiAnaalkuulid Latetobed G Flex Thai - foto 2Anaalkuulid Latetobed G Flex Thai - foto 3Anaalkuulid Latetobed G Flex Thai - foto 4
€ 9.95
€ 9.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
3 tk.

Toote kirjeldus:

Latetobed G Flex Thai anaalkuulid sobivad ideaalselt kõigile anaalseksi austajatele, olenemata sellest, kas oled professionaal või kavatsed siseneda sellesse kirglikku naudingute maailma.

G. Flex Thai anaalkuulid on valmistatud kehale ohututest, pehmetest ja painduvatest materjalidest. Neil on seeria erineva suurusega kuule, mis liiguvad otsast põhjani.

Anaalkuuli ots kitsas, et tagada täiuslik ja eriti turvaline sisestamine, suurenedes järk-järgult suurust, kuni jõuavad teisest otsast suurema kuulini.
Selle lõpust leiad painduva rõnga, et saaksid pärast nautimise lõpetamist need ohutult ja mugavalt eemaldada. Ära unusta kasutada oma lemmiklibestit, et hõlbustada kasutamist ja nautida kaks korda rohkem ning puhastada seda pärast iga kasutuskorda.

Omadused:
Tai kuulid
Paindlik
Kasvava suurusega
Kehakindlad materjalid

Toote omadused

  • Saadavus3 tk.
  • Viimati uuendatud22.11.2022
  • KaubamärkLATETOBED
  • TootekategooriaAnaallelud (26)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Anaallelud (26)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted