Tasuta saatmine alates 29 eurost

Anaaltapp TARDENOCHE Clyde

Anaaltapp TARDENOCHE ClydeAnaaltapp TARDENOCHE Clyde - foto 2Anaaltapp TARDENOCHE Clyde - foto 3Anaaltapp TARDENOCHE Clyde - foto 4Anaaltapp TARDENOCHE Clyde - foto 5
€ 9.95
€ 9.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Kas soovid viia anaalseksi järgmisele tasemele? Tee seda Clyde'iga.
Clyde on anaaltapp, millega saad saavutada palju meeldivamaid ja põnevamaid orgasme. Sellel on pehmed, siidised ja painduvad kvaliteetsed silikoonmaterjalid.

Selle kuju on spetsiaalselt loodud stimulatsiooniks ja anaalseksiks, ümara otsa ja pikliku pallidega kaetud kehaga. See on väga kerge ja sellel on lihtsalt kasutatav südamekujuline rõngas, nii et kui oled nautimise lõpetanud, jääb teha ainult üks samm. See sobib suurepäraselt algajatele tänu tema klassikalisele kujule, aga ka neile, kes soovivad tema tekstureeritud kehaga minna teisele tasemele.

Ärge unusta oma lelu korralikult pehme seebi ja veega puhastada ning seda hästi kuivatada, et pikendada mänguasja kasutusiga, ning kasutada oma lemmik veepõhist libestit ekstra märja kogemuse saamiseks.

Omadused:
Kergesti eemaldatav rõngas
Kvaliteetne silikoon
Paindlik
Valgus: 42 gr
Spetsiaalselt loodud anaalseks stimulatsiooniks
Veekindel
Sisestatav pikkus: 15 cm
Maksimaalne läbimõõt: 2,52 cm

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud22.11.2022
  • KaubamärkTARDENOCHE
  • TootekategooriaAnaallelud (26)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Anaallelud (26)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted