Tasuta saatmine alates 29 eurost

Sõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosa

Sõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosaSõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosa - foto 2Sõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosa - foto 3Sõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosa - foto 4Sõrmevibraator FeelzToys Magic Finger, roosa - foto 5
€ 20.95
€ 19.90 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Muuda oma sõrmed mänguliseks vibraatoriks!
Seda Feelztoysi vibraatorit kantakse sõrmes – nii saad oma keha või partneri keha hõlpsalt paitada ja kõditada. Sul on täielik vabadus vibreerides tundlikke kohti uurida, sest sa ei pea midagi 'hoidma', vibraator on sõrmes.
Lelul on eraldi kuul, mis töötab patareidel, nii et saad alati nautida seda ulakat jänkut. Küüliku kõrvades on tunda kuuli vibratsiooni, nii saad erutamiseks kasutada kogu lelu. Ei mingeid keerulisi positsioone ega mustreid, lihtsalt sisse ja välja, et saaksid kohe ilma segamiseta nautida.
See kena sõrmevibraator on väikese suurusega (kuid tugeva jõudlusega), nii et saad selle hõlpsalt kaasa võtta. Magic Finger on moodsas kotis, nii et keegi ei tea, et võtsid vibraatori kaasa!
Kuna mootor on vaikne, saad sellega mängida kõikjal, umbes 60 minutit täis akuga (tüüp: 3xLR44). Patareisid on lihtne vahetada, nii et miski ei takista sul enda või partneriga mängimast. Isegi mitte vesi, sest see sõrmevibraator on veekindel, nii et sellega saab duši all või vannis mängida.

Sisu:
- Kuulvibraator
- Jänkust sõrmekate
- Juhend
- Kott

Toote kirjeldus:
- Materjal: silikin
- Üks vibratsiooni valik
- Veekindel (IPX 7)
- Kasutab 3 x LR44 nööppatareid (kaasas)
- Mõõdud: 100 x 30 x 30 mm
- Kaal: 41 gram

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud11.08.2022
  • KaubamärkFEELZTOYS
  • TootekategooriaMinivibraatorid (21)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Minivibraatorid (21)

Vaadatud tooted