Tasuta saatmine alates 29 eurost

Hübriidne libesti SLIQUID Naturals Silk, 125 ml.

Hübriidne libesti SLIQUID Naturals Silk, 125 ml.Hübriidne libesti SLIQUID Naturals Silk, 125 ml. - foto 2
€ 16.95
€ 16.10 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks

Toote kirjeldus:

Veepõhine/silikoonist hübriidne isiklik libesti.
Sliquid Naturals Silk on veepõhine personaalne libesti, mis on segatud kreemjate pehmendite ja silikooniga, et luua unikaalne hübriidmäärdeaine. Alustades meie üha populaarsemast Naturals H2O veebaasist, mis on segatud silikoonide ja kreemjate pehmendavate estritega, on Naturals Silk kõik, mida üks veepõhine personaalne libesti võib olla. Boonuseks on libesti pikaealine. Nagu alati, on Sliquid Naturals Silk glütseriini- ja parabeenivaba ning sobib suurepäraselt paaridele või üksi kasutamiseks. Siidi on lihtne puhastada ja sellel on luksuslik kreemjas tekstuur. Kõik Sliquid tooted on loodud tundlike naiste poolt mõistlike naiste jaoks.

- Puhta vee ja silikooni segu
- 100% Vegan sõbralik
- Kauakestev ja kergesti puhastatav
- Glütseriinivaba ja parabeenivaba
- Hüpoallergeenne ja mittetoksiline
- Värvivaba, maitseta ja lõhnatu
- Unikaalselt segatud, et jäljendada sinu keha loomulikku toimimist
- pH tasakaalustatud neutraalne

Sliquid Naturals Silk koostisained:
Puhas vesi, taimne tselluloos (puuvillast), isopropüülpalmitaat, polüsorbaat 20, dimetikoon, pehmendav ester, kaaliumsorbaat, sidrunhape

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Silikooni baasil libestid (4)

Vaadatud tooted