Tasuta saatmine alates 29 eurost

Sperma efektiga libesti Nanami White, 150 ml.

Sperma efektiga libesti Nanami White, 150 ml.Sperma efektiga libesti Nanami White, 150 ml. - foto 2Sperma efektiga libesti Nanami White, 150 ml. - foto 3Sperma efektiga libesti Nanami White, 150 ml. - foto 4
€ 11.95
€ 11.35 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
25.02.2026
6 tk.

Toote kirjeldus:

Kas oleme sulle öelnud, et Nanamis mõtleme ainult võimalikult realistlikule naudingule?

Ütle tere oma lemmiklibesti kaubamärgi libestile. See kreemjas valge libesti on peaaegu täiuslik (kui mitte 100% täiuslik) sperma simulatsioon. Ja kui me ütleme, et see on peaaegu täiuslik, siis see on nii:
Tekstuur: Paks ja kreemjas tekstuur, kuid samal ajal vedel, nagu päris sperma. Värvus: poolläbipaistev valge värv, mis sekundite möödudes ja kokkupuutel nahaga muutub poolläbipaistvaks. Tundub, et see on tõeline sperma.

Nanami White Lube on veel põhinev geel, mis lisab erootilist elamust tänu geeli loomulikule valgele värvile. Valge värv simuleerib spermat realistlikult, hoides fookuse üksteist. Valge veel põhinev libesti jaotub kergesti üle naha ning tagab intensiivse ja erootilise tunde.

Kuidas see toimib? Kanna soovitud kogus libestit valitud kehaosadele ja hajuta see nahale. Veepõhine valem annab tootele kerge ja kergesti määritava tekstuuri, mis on nahale neutraalne. See määrdeaine loob kasutamise ajal pehme ja mugava tunde. Veel põhine valem imendub aja jooksul suures osas nahka, soovi korral kanna kasutamise ajal lisalibestit, et tagada pidev meeldiv libisemine. Libestit saab vajadusel kergesti maha pesta. Loomulik valge värv simuleerib tõelist spermat ega püüa tähelepanu, mis muudab seksuaalvahekorra intensiivsemaks.

Nii nagu tema õed-vennad, on ka see veel põhinev libesti siidiselt sile, nahasõbralik ja lateksisõbralik. Kuid mitte ainult - Nanami White Lube'i kasutamise lõpetamisel näed, kuidas see on niisutanud nahka, muutes selle siidiseks ja eriti läikivaks.

Omadused:
150ml
Sperma imitatsioon
Ph sõbralikult
Veel põhinev
Kreemjas tekstuur
Vegan
Valge libesti
Sobib lateksiga
Nahasõbralik
Niisutav
Koostis: vesi, propüleenglükool, glütseriin, hüdroksüetüültselluloos, sidrunhape, naatriumtsetearüülsulfaat, kaaliumsorbaat, naatriumbensoaat.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Vaginaalse vahekorra jaokssobib
  • Masturbeerimiseks (ilma leludeta)sobib
  • Sekslelude jaokssobib
  • Kondoomidegasobib
  • Aegumiskuupäev25.02.2026
  • Saadavus6 tk.
  • Viimati uuendatud11.05.2024
  • KaubamärkNANAMI
  • TootekategooriaVee baasil libestid (26)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Vee baasil libestid (26)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted