Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Sunray

Satisfyer SunraySatisfyer Sunray - foto 2Satisfyer Sunray - foto 3Satisfyer Sunray - foto 4Satisfyer Sunray - foto 5Satisfyer Sunray - foto 6Satisfyer Sunray - foto 7
€ 69.95
€ 66.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Naudi G-punkti ja kliitori samaaegset stimuleerimist Satisfyer Sunray vibratsiooni ja õhuimpulsi funktsioonide abil. Rakenduse abil juhitaval silikoonküülikul on painduv liigend, mis kohandub kergesti sinu anatoomiaga.

Ühildub tasuta rakendusega Satisfyer – saadaval iOS-ile ja Androidile

Painduv kuju

Stimuleerib kliitorit mittekontaktsete survelainetega ja samal ajal masseerib vibratsiooniga G-punkti

- 2 eraldi juhitavat mootorit
- Kehasõbralik silikoon
- Veekindel (IPX7)
- Saab kasutada ka ilma rakenduseta - redigeeritavad eelseadistatud programmid
- Rakenduses on lõputu valik erinevaid programme
- Vaikne režiim
- Liitiumioon aku
- Kaasas USB magnetiline laadimiskaabel
- Lihtne puhastada

Satisfyer Sunray: Kliitori stimulatsioon kohtub G-punkti massaažiga
Kuulasime teie tagasisidet ja täiendasime oma jänest vastavalt soovile: Satisfyer Sunray ei rõõmusta mitte ainult sinu G-punkti ja kliitorit intensiivse vibratsiooniga, vaid tänu silikoonpaindtehnoloogiale ja ketiliige selle sees. Samal ajal edastab see vastupandamatult tugevat vibratsiooni ja varre sooniline tekstuur võimaldab täiendavat tupestimulatsiooni – nii tagab see vibraator ereda päikesepaiste teie kuumadele kohtadele ka kõige külmematel päevadel.

Satisfyer Sunray: rakendus mitmekesistamiseks
Satisfyer Sunray kaks sõltumatult juhitavat mootorit käitavad 10 vibratsiooniprogrammi 11 erineva intensiivsusega, et pakkuda sulle lugematuid võimalikke kombinatsioone ja laia valikut naudinguid. Androidile ja Apple iOS-ile mõeldud tasuta rakendus Satisfyer Connect pakub sulle veelgi rohkem vaheldust: lisaks rakenduste juhtimisele saad kujundada ka oma vibratsiooniprogramme või ühendada tasuta rakenduse Spotifyga, et nautida oma lemmikmuusika rütmis. Satisfyer Sunray tekitab ka vee all survelaineid: seda veekindlat (IPX7) jänest saab muretult kasutada duši all või vannis. Pärast lõbusat koosolemist saad oma vibraatorit hõlpsasti leige vee ja väikese mänguasjapuhastusvahendiga puhastada, seejärel kasuta kaasasolevat USB-laadimiskaablit järgmise kuuma seansi käivitamiseks.

4 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud06.06.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Sunray on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted