Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Supernova

Satisfyer SupernovaSatisfyer Supernova - foto 2Satisfyer Supernova - foto 3Satisfyer Supernova - foto 4Satisfyer Supernova - foto 5Satisfyer Supernova - foto 6Satisfyer Supernova - foto 7Satisfyer Supernova - foto 8Satisfyer Supernova - foto 9
€ 59.95
€ 56.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Supernova võrgutab kliitorit sensuaalsete õhupulsilainetega, stimuleerides samal ajal G-punkti võimsate vibratsioonidega. Tänu painduvale kettliigendile kohandub silikoonvibraator sinu kehaga, et rõõmustada sind täiusliku stimulatsiooniga.
Painduv kuju
Stimuleerib kliitorit mittekontaktsete survelainetega, masseerides samal ajal vibratsiooniga G-punkti

Kahte mootorit saab eraldi juhtida, võimaldades arvukalt vibratsiooni kombinatsioone

- 2 eraldi juhitavat mootorit
- Kehasõbralik silikoon
- Veekindel (IPX7)
- Vaikne režiim
- Kaasas USB magnetiline laadimiskaabel
- Liitiumioon aku
- Lihtne puhastada

Satisfyer Supernova: Kahekordne nauding survelainete ja G-punkti massaažiga

Meie küülik on saanud Satisfyer Supernova versiooniuuenduse: see vibraator kohandub sinu kehaga, et pakkuda ainulaadset naudingut. Kui elegantselt kaardus vars masseerib sinu G-punkti läbitungivate vibratsioonidega, siis väljastpoolt tulevad rõhulained tagavad sügava kliitori stimulatsiooni. Tänu silikoonpaindtehnoloogiale ja sees olevale kettliigendile saab Satisfyer Supernova lihtsalt reguleerida nii, et survelaine vibraator tabab ideaalselt sinu kuuma kohta ja edastab vibratsiooni eriti intensiivselt. Käepide on ka piisavalt lai, et sa ei kaotaks haaret.

Kahte võimsat mootorit saab juhtida ka üksteisest sõltumatult, samas kui 10 erinevat vibratsiooniprogrammi ja 11 intensiivsust pakuvad lugematuid kombineerimisvõimalusi ja erinevaid naudinguid.

Satisfyer Supernova: Rabbiti muud eelised

Satisfyer Supernova on valmistatud meditsiinilisest silikoonist, nii et see paitab õrnalt sinu erogeenseid tsoone nii seest kui väljast. Selle veekindel viimistlus (IPX7) muudab selle sobilikuks ka duši all või vannis kasutamiseks, et saaksid end märjaks saades nautida. Pärast kasutamist saad vibraatorit lihtsalt leige vee ja mänguasjade puhastusvahendiga puhastada. Kaasasolev USB-laadimiskaabel tagab ka selle, et see on taas kiiresti valmis kirglikeks naudinguteks.

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud06.06.2022
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Supernova on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted