Tasuta saatmine alates 29 eurost

Jänkuvibraator B Swish Bwild Classic Bunny, roosa

Jänkuvibraator B Swish Bwild Classic Bunny, roosaJänkuvibraator B Swish Bwild Classic Bunny, roosa - foto 2
Tellige enne teisi
€ 26.95
€ 25.60 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

B Swish toob sinuni suurepärase, mõnusalt juhitava 5-funktsioonilise silikoonist vibraator-jänese, millel on 2 eraldi mootorit ja mis on valmis veekindlaks lõbutsemiseks. Kumera koonilise varre ja sujuva, kuid täpse kõditajaga Bwild Classic Bunny rahuldab ühte naudingute otsijat - kuigi see sobib kindlasti ka paaridele. Tunne end vabana.
Jänkuvibraator Bwild Classic Bunny on oma suuruse tõttu ülimalt diskreetne ja äärmiselt vaikne, sobides ideaalselt mitme elanikuga elamisse. Sellel on peenelt kitsenev vars koos ainulaadse otsikuga, mis sihib loomulikult G-punkti, samal ajal kui vibreerivad painduvad kõrvad kõditavad kliitorit ülima naudinguga.
Hügieenilistest, mittepoorsetest silikoonmaterjalidest ja ABS-plastikust valmistatud Bwild Classic Bunny on äärmiselt kehasõbralik ja kokkupuutel hämmastavalt sensuaalne. Ainulaadne materjal soojeneb kiiresti, et sobituda kehasoojusega, pakkudes samal ajal siidist libisemist. Parim on kasutada kvaliteetse veepõhise libestiga ning pärast mängimist puhastada seebi ja sooja veega.

Omadused:
- 100% kehale ohutud materjalid
- Taustavalguse värv: valge
- Materjal: silikoon
- Kogupikkus: 15.24 cm
- Ümbermõõt: 2.5 cm
- Toiteallikas: 2 x AAA (ei kuulu komplekti)
- Funktsioonid: 5
- Kasutusaeg: 3 tundi
- Karbi sisu: 1 kasutusjuhend, 1 masseerija, 1 kott
- Veekindel: jah
- Libesti: veepõhine
- Still: jänes

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Jänkuvibraatorid (17)

Vaadatud tooted