Tasuta saatmine alates 29 eurost

Tenga Egg komplekt SERIE 3, 6 erinevat muna

Tenga Egg komplekt SERIE 3, 6 erinevat munaTenga Egg komplekt SERIE 3, 6 erinevat muna - foto 2Tenga Egg komplekt SERIE 3, 6 erinevat muna - foto 3Tenga Egg komplekt SERIE 3, 6 erinevat muna - foto 4
Tellige enne teisi
€ 48.00
€ 45.60 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Veel üks revolutsiooniline TENGA kontseptsioon, EASY ONA-CAP. SISESTA, VENITA ja NAUDI! Naudi TENGA EGG masturbaatorite fenomenaalseid ribilisi aistinguid. Need väikesed kaunitarid on venivad ja sobivad igas suuruses. Lihtsalt keera lahti, lisa kaasas olev libesti ja naudi ülimalt puutetundliku pinnaga põlvist nõrgaks võtvaid tundeid. Täiuslikud reisimänguasjad – pista need taskusse ja naudi ülimat orgasmi, mis on valmis kohe kaustamiseks.

Pakend sisaldab 6 tk:
TENGA EGG Wavy 2
TENGA EGG Boxy
TENGA EGG Brush
TENGA EGG Tornado
TENGA EGG Sphere
TENGA EGG Silky 2

5 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud01.08.2023
  • KaubamärkTENGA
  • TootekategooriaTENGA EGG munad (14)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tenga Egg SERIE 3, 6 erinevat muna on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

TENGA EGG munad (14)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted