Tasuta saatmine alates 29 eurost

Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane

Sõrmevibraator Satisfyer Candy CaneSõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 2Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 3Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 4Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 5Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 6Sõrmevibraator Satisfyer Candy Cane - foto 7
Soodustus!
€ 24.95 €29.95-16%
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
1 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Candy Cane on ideaalne toode algajatele oma inspireerivate paindlike varte ja kahe mootoriga. Tänu oma mitmekülgsusele sobib see suurepäraselt kõigi erogeensete tsoonide, isegi G-punkti mitmekesiseks stimuleerimiseks.

- Mitmekülgne sõrmevibraator kõigi erogeensete tsoonide stimuleerimiseks
- 12 mitmekesist ja võimsat vibratsiooniprogrammi
- Valmistatud ülipehmest, kehasõbralikust, meditsiinilise kvaliteediga silikoonist, mis on sileda puudutusega ja äärmiselt hügieeniline

Lugematuid võimalusi Satisfyer Candy Cane'i nautimiseks
Satisfyer Candy Cane rõõmustab oma mitmekülgsete võimalustega nii algajaid kui ka kogenud kasutajaid: Selle ergonoomiline kuju ja 2 jõumootorit paindlikes vartes muudavad selle ideaalseks täienduseks sinu seksmängudele, kas üksi või koos partneriga. Iga sugu saab seda nautida. Satisfyer Candy Cane'i saab kasutada näiteks kliitori vibraatorina, kuid liikuvaid varsi saab kasutada ka G-punkti massaažiks. Seda saab kasutada ka näiteks nibude, perineumi või muude erogeensete tsoonide valikuliseks stimuleerimiseks. Hoolimata selle keskmisest suurusest on see tõeline jõujaam: See on maskeeritud süütuks sõrmevibraatoriks, kuid sügavate ja võimsate vibratsioonidega paneb see sind ümber oma sõrme keerlema.

Satisfyer Candy Cane: Veekindel sõrmevibraator, mis on valmistatud õrnast silikoonist.
Satisfyer Candy Cane on valmistatud kehasõbralikust silikoonist, mis on eriti hügieeniline ja rõõmustab sind oma pehmusega. Sõrmevibraator on loomulikult veekindel (IPX7), nii et seda saab kasutada duši all või vannis - seda on ka lihtne puhastada. Erinevalt enamikust teistest sõrmevibraatoritest ja algtasemel toodetest on Satisfyer Candy Cane varustatud integreeritud akutega, mida saab laadida kaasasoleva USB-laadimiskaabli abil.

3 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus1 tk.
  • Viimati uuendatud19.07.2023
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaMinivibraatorid (21)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

Minivibraatorid (21)

Vaadatud tooted