Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator

Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraatorSatisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 2Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 3Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 4Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 5Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 6Satisfyer Love Triangle õhkstimulaator ja vibraator - foto 7
€ 49.95
€ 47.45 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Love Triangle ühendab endas tõestatud Air-Pulse tehnoloogia sügava vibratsiooni ja sileda silikoonpea. Selle praktiline kork tagab hügieenilise ja diskreetse hoiustamise igal ajal, isegi teel olles.

• Ühildub tasuta Satisfyer rakendusega - Saadaval iOS ja Android operatsioonisüsteemis
• Kliitori samaaegne stimuleerimine rõhulainete ja vibratsiooni abil
• Tänu veekindlale (IPX7) viimistlusele saab seda lelu kasutada ohutult vees ja seda on lihtne puhastada
• Satisfyer Love Triangle: Stiilne, kaasaegne,orgasmiliselt põnev

Satisfyer Love Triangle on täiusliku disainiga käepärane kliitorivibraator, mis oma pehme peaga mähib end õrnalt ümber sinu kliitori ja katapulteerib sind oma sensuaalse rõhulainete ja vibratsioonide kombinatsiooniga kliimaksini nagu ei kunagi varem. Sa võid täiesti vabalt valida, kus ja kuidas soovid naudingut kogeda, sest see väike pärl on veekindel (IPX7), nii et seda saab kasutada nii vees kui ka veest väljas. Õrn silikoon on äärmiselt libe ja seda saab pärast kasutamist hõlpsasti puhastada leige vee, seebi või sekslelude puhastusvahendiga. Kui sinu väike sõber hakkab aeglustuma, saad kiiresti ja keskkonnasõbralikult laadida liitium-ioonakut kaasasoleva magnetilise USB-laadimiskaabli abil.

Kuidas töötab Satisfyer Connect App?
See vibraator ei võimalda teil mitte ainult valida etteantud intensiivsusega rõhulainete ja vibratsioonide kombinatsioonide vahel, vaid tänu uuendusliku äpi juhtimisega teha ka enda loomingut. Lihtsalt lae alla tasuta Satisfyer Connect App oma Android- või iOS-seadmesse ja ühenda see oma nutitelefoni, tahvelarvuti või Apple Watch Bluetoothi või interneti kaudu.

Loo oma vibratsioone ja jaga neid teiste kasutajatega üle kogu maailma. Koge oma Satisfyer Love Triangle'iga vibratsioone Spotify lemmikpleilisti rütmis - selle puldirakendusega ei ole sinu loovusel piire. Saad lasta ka oma partneril kontrollida või juhtida teise kasutaja Satisfyerit, kasutades rakenduse videovestluse funktsiooni. Nautige seiklusi nagu ei kunagi varem ja sukelduge Satisfyer Connect Appi täiesti uude, digitaalsesse maailma. On ütlematagi selge, et rakendus vastab GDPR nõuetele ning kõikidele Saksamaa ja Euroopa andmekaitse-eeskirjadele. Nii et saad olla vaba ja viia oma armuelu uuele tasemele. Mida sa veel ootad? Tundide pikkune kihisev nauding ootab sind kasutajatega üle kogu maailma!

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud18.04.2023
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Satisfyer Love Triangle on võimalik osta ESTO järelmaksuga. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted