Tasuta saatmine alates 29 eurost

Satisfyer Traveler õhkstimulaator

Satisfyer Traveler õhkstimulaatorSatisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 2Satisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 3Satisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 4Satisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 5Satisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 6Satisfyer Traveler õhkstimulaator - foto 7
€ 39.95
€ 37.95 (-5%)
Registreeruge püsikliendiks
Toode on valmis saatmiseks.
Garanteerime, et paneme teele esmaspäeval.
Eeldatav tarnekuupäev: 21.05.2024.
2 tk.

Toote kirjeldus:

Satisfyer Traveler, mis on nii šikk kui ka kaasaskantav, on varustatud meie patenteeritud Air-Pulse tehnoloogiaga, mis teeb sind põlvist nõrgaks. Vaikne ja magnetilise korgiga varustatud õrn pärl sobib suurepäraselt "haarata ja minna" hetkedeks ja salajasteks kohtumisteks.

• Ideaalne reisikaaslane tänu oma kompaktsele suurusele
• Stimuleerib kliitorit, kasutades intensiivseid survelaineid ilma otsese kontaktita
• almistatud ülipehmest, kehasõbralikust, meditsiinilise kvaliteediga silikoonist, mis on sile puudutusega ja äärmiselt hügieeniline

Satisfyer Traveler: Käepärane põnevus teel
Nagu tema suured õed Satisfyer Pro 2 ja Satisfyer Penguin, pakub ka see survevibraator põnevaid orgasme - kuid käepärases vormis, et saaksid seda kasutada ka reisil olles. Satisfyer Traveler mahub hõlpsasti käsipagasisse, olenemata sellest, kas oled ärireisil või puhkusel - ja stiilne disain tähendab, et saad jääda diskreetseks. Sisemise hingematva tehnoloogia osas ei ole tehtud mingeid kompromisse, mis teeb Satisfyer Travelerist tõelise seksuaalse elustiili toote. Nii et võid olla kindel oma seksuaalses heaolus, kuhu iganes maailmas sa ka ei läheks.

Mis teeb Satisfyer Traveleri eriliseks?
Olenemata sellest, kas oled sagedane lendaja või eelistad autoreise, sulgeb stiilne kork sinu Satisfyer'i reisil magnetiliselt, muutes selle diskreetseks ja hügieeniliseks aksessuaariks. See käepärane survevibraator, millel on 11 programmi, paneb sinu vere pulbitsema. Tänu veekindlalde disainile saad nautida pulseerivaid orgasme isegi hotelli vannis. Sisseehitatud akusid on lihtne laadida magnetilise USB-laadimiskaabli abil, nii et see on alati valmis järgmiseks põnevaks reisiks.

Sinu pisikest supertoodet ümbritsev pehmendav kinnitus on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ning pakub siledat ja libedat pinda. Kombineeri see meeldiv materjal mõne tilga veepõhise libestiga, et intensiivistada oma erutavat kogemust. Nahasõbralikku silikooni saab hiljem hõlpsasti puhastada seebi ja veega. Võib kasutada ka seksilelude desinfitseerivat puhastusvahendit või sobivat desinfitseerivat pihustit.

See väike pärl on ideaalne reisikaaslane, mis pakub sulle kuuma põnevust ja võrreldamatut rahulolu.

2 inimest on vaadanud seda toodet viimase 7 päeva jooksul

Toote omadused

  • Saadavus2 tk.
  • Viimati uuendatud03.03.2024
  • KaubamärkSATISFYER
  • TootekategooriaSATISFYER (19)

Kohaletoimetamine

Garanteerime sinu tellimuse 100% anonüümse kohaletoimetamise.

Pakkidel ei ole reklaame, pealkirju ega silte, mille järgi saaks paki sisust aru. Kõik tellimused on pakitud läbipaistmatutesse ümbrikesse või pappkarpidesse. Aadressi kleebised näitavad ainult sinu kontakttelefoni numbrit ja nime (tellimisel võid kirjutada suvalise nime).

Itella SmartPost Omniva

Tellimused toimetatakse Itella SmartPosti või Omniva postiautomaatidesse. Tööpäeviti enne kella 16:00 tehtud tellimused saadetakse teele samal päeval ja tarnitakse üldjuhul järgmisel päeval.

Järelmaksu võimalus

Tellimuse eest on võimalik tasuda 30 päeva jooksul või kolmes võrdses osas. ESTO teeb krediidiotsuse reaalajas ning aitab ostu sooritada vähem kui 60 sekundiga.

ESTO 3: Maksa 3 võrdsa osana ESTO Maksa Hiljem

SATISFYER (19)

Teid võib huvitada ka:

Vaadatud tooted